Tea Topic - Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichbaar willen zijnTea Topic zondag… het is voorbij het is over! Na 135x een Tea Topic vraag van Pickwick te hebben beantwoord ben ik er klaar mee. Super leuk is het geweest, ik heb genoten van de reacties en het beantwoorden van de vragen. Maar nu wordt het allemaal wat dubbel, soms denk ik hé? Dit heb ik eerder gezien! En dan blijken de vragen erg veel op elkaar te lijken. Wat er nu in de plaatst gaat komen voor Tea Topic, een inmiddels toch wel ‘vaste’ rubriek weet ik eigenlijk niet. Misschien wel gewoon helemaal niets!

Uiteraard zijn er momenten waarop bepaalde zaken klaar zijn en het is nu zo’n punt dat ik heb bereikt met de Tea Topics. Op de één of andere manier voelt het niet meer fijn en vind ik het een stuk minder leuk dan eerder het geval was.

Een beetje hulp van Pickwick

Ik ben blij dat ik van Pickwick alle vragen per mail mocht ontvangen, op die manier was ik niet afhankelijk van de werkelijke labeltjes van de theezakjes. Maar de batches kregen toch ook wel steeds weer terugkerende vragen, al dan niet identiek of net even wat anders gesteld.

Echt, als ik het op basis van de theezakjes moest doen die wij zelf opgemaakt hebben dan had ik nooit 135 verschillende vragen bij elkaar gekregen! Ook met hulp van familie en wat vriendinnen zou dat niet zijn gelukt.

Al die vragen… maar wat nu?

Die vragen waren leuk, soms zocht ik ze uit en een andere keer prikte ik er willekeurig ééntje. Af en toe waren er vragen bij waarvan ik dacht, wat moet ik ermee. Maar toch bleef ik doorgaan, gewoon omdat het een gewoonte was geworden, het gaf een ‘vast’ item op de site en ja stiekem ook wel weer leuk.

Wat nu? Ik heb nog geen idee wat er in plaats van de Tea Topic vragen komt, misschien wel niets. Misschien wel gewoon een blog van Maureen of mij als we daar zin in hebben (en tijd). Of wellicht ontstaat er nog een heel ander idee, je weet het maar nooit!

Heb jij nog een leuk idee voor een rubriek op Veusteveul? Stuur ons gerust even een berichtje!

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge