Tea topic - wat was vandaag bijzonder voor jeVeel later als normaal mijn Tea Topic! De reden? Ik wilde graag een bepaalde vraag beantwoorden, maar die kan ik pas echt aan het einde van de dag beantwoorden. Dus vandaar pas in de avond online, zo laat mogelijk op de dag om een goed antwoord te kunnen geven.

De vraag voor deze week luidt: “Wat was vandaag bijzonder voor je?”

Tea Topic: Wat was vandaag bijzonder voor je?

De reden dat mijn tea topic voor vandaag pas nu online komt heeft te maken met het feit dat de vraag dus is over wat vandaag bijzonder voor me is. En laat nu net vandaag onze dochter zes jaar zijn geworden! Een mooie passende vraag bij een bijzondere dag!

Bijzonder begin van de dag

Onze dochter was vandaag op tijd op, ze vroeg enkel of haar cadeau verstopt was. Nee, dat was niet het geval.. het lag er gewoon, maar ze vroeg er verder niet om. Onze oudste heeft hier altijd wat meer moeite mee en kan niet wachten met uitpakken.

We lieten onze dochters eerst even eten, douchen en aankleden. Vervolgens kwam het cadeautjes uitpakken, eerst gaf onze oudste dochter een cadeautje, een digichick een soort digi bird maar dan ik een kip variant! Helemaal blij was ze er mee.

Op naar het ‘grote’ cadeau, we gaven haar het cadeautje en ze pakte het uit… ze was stil en keek ons één voor één aan. Ze vroeg ons ‘is dit een echte?’, we bevestigde haar vraag! Ze kreeg een tablet wat was ze blij, gelukkig en bovenal stil!

Stil, verbaasd en dankbaar… onze jongste was stil!

Waarom die stilte en verbazing?

Ze wilde een tablet, net als zus… prima zeiden wij, dan vraag je maar geld voor je verjaardag en dan kan je hem zelf kopen. Dat heeft je zus ook gedaan toen zij zes jaar werd. Zo gezegd, zo gedaan, ze vroeg geld voor haar verjaardag!

Wat zij niet wist was dat wij haar een tablet zouden geven, ze had het dus echt niet verwacht. Helemaal niet, dit maakte het zo bijzonder en gek voor haar! Nu had ze haar tablet al voor het feestje zou beginnen.

In de loop van de dag kreeg ze geld, dat had ze immers gevraagd! Ze heeft al die tijd een tweede bestemming gehad, ze wilde graag een tablet en een fototoestel. Kortom, wij gaan van de week shoppen, op zoek naar een fototoestel.

Wij vonden het heel bijzonder om haar reactie te zien, dat hadden we niet verwacht van onze jongste dame!

Wat was jou een bijzonder moment vandaag?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge