Pickwick Tea Topic cadeaupakket ter ere van 100ste tea topicAl 100 weken ben ik druk met de Pickwick Tea Topics! Een poosje geleden dropte ik het idee van een Tea Topic winactie hier en op social media, daar kreeg ik een aantal leuke reacties op! Dat doet een mens goed en dat maakt ook dat ik het echt een ‘persoonlijke’ winactie wilde laten zijn, kortom ik ben zelf gaan shoppen en heb een pakketje samengesteld met allemaal thee gerelateerde artikelen! Zo blij als een kind was ik toen het me ook nog lukte om twee ‘mega’ thee mokken van Pickwick te bemachtigen van de week! 

Als je geen thee drinkt of niemand weet die het heerlijk vindt kan je nu stoppen met lezen! Ben je zelf gek op thee of kan je er je partner, vriend, vriendin of misschien wel de kinderen of de buurvrouw blij mee maken? Lees dan verder en doe lekker mee!

Pickwick Tea Topics

In januari 2016 bleek dat ik een tijdje onder een steen heb geleefd, de hele ‘hype’ rondom de tea topic vragen van Pickwick was aan me voorbij gegaan.

Echt ik heb denk ik nog geen 30% van alle vragen voorbij zien komen op de labeltjes van de door mij gebruikte thee zakjes, maar een aantal vriendinnen hebben geholpen! Daarnaast is een foto bewerkingsprogramma mijn grote vriend, er moet uiteraard wel bij elk Tea Topic een labeltje met de betreffende vraag in het artikel komen.

Tea Topic - Wat heb je altijd nog een keer tegen je ex willen zeggen Tea Topic, nummer 90 alweer! Waar word je blij van... Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet - tea topic Tea Topic_Wat is iets dat nog niemand van je weet
Maar goed, helaas krijg ik nog altijd veel vragen dubbel en zijn sommige nog nooit gepasseerd… maar wie weet! Ik begreep onlangs dat er weer nieuwe series met vragen op de theezakjes zijn verschenen, ik kan niet wachten tot er weer nieuwe, leuke vragen bij zitten die ik kan en wil beantwoorden nog de komende tijd!

Hoelang ga ik nog door?

Hoelang ik nog door ga met de Tea Topics? Geen idee! Zolang ik nog vragen tegenkom die ik kan en wil beantwoorden ga ik door… het kan maar zo een keer stoppen, dan ga ik wat anders verzinnen om te doen als vast item!

Ik moet bekennen dat ik nog wel wat ideeën in mijn hoofd heb als het gaat om een serie terugkomende artikelen, alleen dat uitwerken van die ideeën hé? Dat is een dingetje op het moment! Maar wie weet in het nieuwe jaar weer!

Nu eerst meer over de winactie voor de thee liefhebber!

Wat zit er in het thee pakket?

Als eerste zal ik maar direct bekennen, ik ben doorgeslagen in de ‘attributen’ voor verse thee! Ik vind het zo leuk al die verschillende items voor losse thee dat ik zo nu en dan wat doorsla, maar zeg nu zelf je kan er niet genoeg van hebben, toch?

De inhoud van het pakket:

 • Pickwick Tea Topic cadeaupakket ter ere van 100ste tea topicMega thee mokken van Pickwick (2x)
 • Theezakjeshouder in de vorm van een slag (2x)
 • Theefilter in de vorm van een aardbei
 • Theefilter, metaal in de vorm van een hartje (2x)
 • Kunststof theefilters in groene kleur (2x)
 • Een losse thee van Hema, Groene Munt
 • Pickwick vrachtwagentje (speelgoed)
 • Green Lemon van Pickwick
 • Winter thee van Pickwick
 • “Variation box” met rode vruchten van Pickwick

Hoe doe je mee met deze winactie?

Het is een Veusteveul.nl & Instagram winactie, wil je kans maken op dit Pickwick Tea Topic pakket vragen we je om het volgende te doen:

 • Laat in een reactie onder dit bericht op Veusteveul.nl weten dat je mee wilt doen met deze winactie.
 • Volg Veusteveul op Instagram!
 • De actie delen op Facebook, Twitter en Instagram mag, maar is niet verplicht!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 29 december 2017, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 48 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen. Het pakket zal in overleg worden verstuurd of bezorgd worden.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

44 comments

 1. Wat een leuk pakket, ik maak graag kans! Ik ben altijd benieuwd welke vraag er nu weer op m’n theelabeltje staat, grappig hoe vaak het iets is waar ik nog nooit over na heb gedacht! Soms vraag ik wat m’n man wat hij vindt en meestal is het een heel ander antwoord dan ik had verwacht, haha!

 2. Ik doe graag mee, als echte theeleut en fan van pickwick. Vind het een heel leuk pakket voor deze koude dagen. Kind in ed, voetjes op de bank, naar buiten turen met een warm kopje thee in de hand, heerlijk!

 3. Ik zou het jammer vinden hoor, als je stopt! Dus ik stel voor dat je pas stopt als je er iets heel leuks anders verzint! 😉 Wij stellen elkaar in de pauze ook altijd de vraag die jij hebt beantwoord, zo leuk!!

  Wat een prachtig pakket heb je samengesteld! Ik doe graag mee om het te winnen! 😀

  Fijne feestdagen!!!

 4. wat een mooie pakket om te winnen! Ik drink de hele dag door thee dus dit pakket zou ik geweldig vinden!
  Ik heb via instagram ook meegedaan met Alhamdoulillah

 5. wat een mooie pakket om te winnen! Ik drink de hele dag door thee dus dit pakket zou ik geweldig vinden!
  Ik heb via instagram ook meegedaan met Alhamdoulillah1

 6. Ik doe heel graag mee. Ben een slechte drinker en met dit setje is de motivatie er vast om vaker een lekkere kop thee voor mezelf te maken!

 7. Deze winactie is op mn “buik” geschreven. Er gaan dagelijks liters thee naar binnen. Heerlijk. Met dit pakket kom zeker de kerstvakantie door <3

 8. Ik doe ook heel graag mee met deze leuke prijs. Wij drinken thuis alle 5 veel thee dus zijn echte theeleuten. Dus dit zou perfect zijn voor ons!

 9. Wat zou ik blij zijn met zo’n theepakket! Lekker gezellig samen met anderen theedrinken op de bank, heerlijk! Kan ik altijd zo van genieten 🙂

 10. Je vaste Tea Topic item vind ik altijd erg leuk 🙂
  Wat is dat aardbeitje geweldig! 😀
  Heb trouwens geen instagram/social media.
  Alvast fijne dagen gewenst!

 11. Ik ben een echte thee drinker en van zo’n tof pakket wordt ik echt heel erg blij. De vragen geven op het werk soms hele grappige maar ook interessante gesprekken.

 12. Wat een ontzettend leuk theepakket. Ik doe heel graag mee, want ik hou erg van thee en drink het elke dag meerdere keren uit een zo groot mogelijk glas. En wat zou her leuk zijn om samen met een vriendin te genieten van dit heerlijke pakket.

 13. Jaaa i’m in! Drink de hele dag door thee, dit pakket is dus op mijn lijf geschreven!
  Ook zou het pakket goed van pas komen om rustig wakker te worden na mijn nachtdiensten en bij te komen in het nieuwe jaar! Ik sta namelijk te zwoegen op de verloskamers in de nachtdienst met oud en nieuw ipv lekker thuis met familie en vrienden!

  Instagram: @nathaliemellema

 14. Hi, wat een leuke winactie! Ik drink elke avond met mijn ouders thee. Ik ben er dol op! Dus dit is echt iets voor mij. Ik lees zelf ook altijd die vragen bij de theezakjes. Dan vraag ik het, en mijn moeder weet dan eerst niet dat het van het zakje komt, dus dat leverd vaak hele grappige en leuke gesprekken op. Nu duimen dat ik win☕❤️

  1. Beste Saloua, ik heb je gisteravond een mail gestuurd en je naam vermeld op Facebook! Helaas heb je nog altijd niet gereageerd, graag hoor ik van je voor morgen 18.00 uur anders zal ik de prijs opnieuw verloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge