Wat zou je doen als je onzichtbaar was - Tea TopicMijn eerste keer… de eerste blog met een Tea Topic! Vanaf nu ga ik elke week één van de vele vragen van een Pickwick theezakje beantwoorden. Het kan van een theezakje zijn die wij thuis gebruikt hebben maar ook van de Tea Topic site zijn. 

De eerste vraag luidt: “Wat zou je doen als je onzichtbaar was?

Tea Topic: Wat zou je doen als je onzichtbaar was?

Even dacht ik na over deze vraag… wat ga je hier nu op antwoorden? Ik ben namelijk verschrikkelijk nieuwsgierig aangelegd, of terwijl ik wil graag alles weten, horen en zien! Dus dit wordt een lastig antwoord!

Als ik onzichtbaar was zou ik wel eens mee willen kijken in de klas bij onze meiden, gewoon om te zien hoe het gaat, hoe ze het doen als ik of wij er niet zijn. Zelf zien is toch anders als horen van anderen. Dat staat denk ik wel met stip op één.

Verder zou ik ook wel eens zonder dat ze het weten over de schouder van bepaalde mensen mee willen kijken. Mensen die bepaalde dingen zeggen en doen, maar waar ik een onderbuik gevoel bij heb. Of waarvan ik gewoon ‘weet’ dat er bepaalde dingen spelen maar het bij zich houden terwijl dat ook best anders zou kunnen.

Wat me ook mooi lijkt is om eens mee te kijken in een leven wat totaal anders is als dat van ons zelf. Dus niet dat leven leiden, maar stil meekijken en zien wat het voor een invloed bepaalde situaties hebben op besluiten die worden genomen, de beleving, manier van met elkaar omgaan en de benadering van bepaalde zaken. Situaties waarin ik wel eens mee zou willen kijken is bijvoorbeeld bij een heel groot gezin, een artiest of een huishouden dat over veel financiële middelen beschikt.

Beren op de weg 02En als laatste…. ik ben dan onzichtbaar en ga er maar even vanuit dat ik dan ook niet te ruiken of te voelen ben. Een aantal dagen tussen wilde dieren in de natuurlijke omgeving doorbrengen. Zien hoe de wilde dieren echt leven, dus niet in een dierentuin, zonder dat ze het gevoel hebben dat er een mens in de buurt is. Het zelf met mijn eigen ogen zien.

Wat zou jij doen als je onzichtbaar was?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Ook ik zou er voor kiezen om een dag onzichtbaar te zijn in de klas van mijn dochter. Leuk om het eens met eigen ogen te zien. De juf die ze nu heeft laat weinig tot niks los.

  2. Ik zou grotendeels dezelfde dingen doen als jij. Ik zou allemaal verschillende mensen hun leven willen volgen. Misschien zou ik wel een beroemd persoon gaan stalken, haha. Zo veel mogelijkheden!

  3. Vroeger was er een tv programma van een meisje dat onzichtbaar was. Dat vond ik altijd zo leuk en moet ik nu direct aan denken haha. Wat ik zou doen? Geen idee, misschien wat gesprekken afluisteren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge