Tea Topics - Pickwick theezakjes vragenKennelijk heb ik vanaf september onder een steen gelegen, te weinig thee gedronken, de verkeerde thee of met weinig interesse de zakjes in het gekookte water gehangen! Deze week viel mij in eens op dat er leuke en erg diverse vragen op de labeltjes van de theezakjes staan. Ze noemen het Tea Topics, erg leuk!

Er zijn veel vragen en je kan ze ook online vinden! Een aantal vragen is echt wel leuk en gaan over grappige dingen, of gewoon over niets bijzonders, soms ook wel vragen waar ik best iets over zou kunnen vertellen of waar ik toch even goed over moet nadenken.

Pickwick Tea Topics

Van de week, na de ontdekking van de vragen op de theezakjes besloot ik er eens wat tijd aan te besteden om te kijken wat het is. Het blijkt van de zomer al gecommuniceerd te zijn dat er vanaf september tijdelijke vragen zouden verschijnen op de labeltjes van de theezakjes.

Onder het motto “Originele vragen voor een goed gesprek” kwamen er 90 vragen op theezakjes, inmiddels zijn de vragen flink uitgebreid doordat mensen vragen konden insturen. Er schijnen duizenden Nederlanders leuke en originele vragen te hebben ingestuurd, de beste, leukste en origineelste zullen op de theelabels verschijnen.

Daarnaast staan ze ook op internet, ze zijn te vinden op TeaTopics.nl

Wat ga ik met Tea Topics doen?

Ten eerste ga ik meer thee drinken zodat ik meer vragen zelf op de foto kan zetten! Nou ja, als ik eerlijk ben heb ik besloten minder koffie te drinken en vaker voor thee te kiezen, dat is dus de reden dat ik meer thee drink.

Ik wissel Pickwick af met verse munt thee en losse thee, dus echt heel veel vragen zal ik niet zelf op de foto zetten.

Op de site van Tea Topics staan heel veel vragen!Maar ik ga wel wat met de Tea Topics doen op mijn blog. Normaal blog ik om de dag, de Tea Topics worden als extra blog op mijn site gezet. Gewoon omdat het kan en gewoon omdat het leuk is!

Gelukkig heeft Pickwick een site gemaakt met alle Tea Topics erop, dus ook als ik minder thee van dit merk drink kan ik vragen van de Pickwick Tea Topics blijven gebruiken!

Volgens mij gaat dit erg leuk worden!

Wat vindt jij van deze actie van Pickwick?
Lijkt het je leuk? Doe je mee?