Tea Topics - Pickwick theezakjes vragen_01Kennelijk heb ik vanaf september onder een steen gelegen, te weinig thee gedronken, de verkeerde thee of met weinig interesse de zakjes in het gekookte water gehangen! Deze week viel mij in eens op dat er leuke en erg diverse vragen op de labeltjes van de theezakjes staan. Ze noemen het Tea Topics, erg leuk!

Er zijn veel vragen en je kan ze ook online vinden! Een aantal vragen is echt wel leuk en gaan over grappige dingen, of gewoon over niets bijzonders, soms ook wel vragen waar ik best iets over zou kunnen vertellen of waar ik toch even goed over moet nadenken.

Pickwick Tea Topics

Van de week, na de ontdekking van de vragen op de theezakjes besloot ik er eens wat tijd aan te besteden om te kijken wat het is. Het blijkt van de zomer al gecommuniceerd te zijn dat er vanaf september tijdelijke vragen zouden verschijnen op de labeltjes van de theezakjes.

Onder het motto “Originele vragen voor een goed gesprek” kwamen er 90 vragen op theezakjes, inmiddels zijn de vragen flink uitgebreid doordat mensen vragen konden insturen. Er schijnen duizenden Nederlanders leuke en originele vragen te hebben ingestuurd, de beste, leukste en origineelste zullen op de theelabels verschijnen.

Daarnaast staan ze ook op internet, ze zijn te vinden op TeaTopics.nl

Wat ga ik met Tea Topics doen?

Ten eerste ga ik meer thee drinken zodat ik meer vragen zelf op de foto kan zetten! Nou ja, als ik eerlijk ben heb ik besloten minder koffie te drinken en vaker voor thee te kiezen, dat is dus de reden dat ik meer thee drink.

Ik wissel Pickwick af met verse munt thee en losse thee, dus echt heel veel vragen zal ik niet zelf op de foto zetten.

Printscreen TeaTopics van PicknickMaar ik ga wel wat met de Tea Topics doen op mijn blog. Normaal blog ik om de dag, de Tea Topics worden als extra blog op mijn site gezet. Gewoon omdat het kan en gewoon omdat het leuk is!

Gelukkig heeft Pickwick een site gemaakt met alle Tea Topics erop, dus ook als ik minder thee van dit merk drink kan ik vragen van de Pickwick Tea Topics blijven gebruiken!

Volgens mij gaat dit erg leuk worden!

Wat vindt jij van deze actie van Pickwick?
Lijkt het je leuk? Doe je mee? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

14 comments

 1. Ik vind de opzet van Pickwick leuk. Sommige vragen roepen zeker op tot nadenken of tot een gesprek. Niets mis mee.
  Maar in de GGz instelling waar ik werk, wordt ook Pickwick thee geserveerd. En mensen die wanhopig, ernstig depressief of suïcidaal zijn, worden soms onverwacht getriggerd door teksten als: ‘ wat is je laatste avondmaal’ en soortgelijke teksten. We zijn dus nu de zakjes aan het sorteren. Wellicht iets om rekening mee te houden in de toekomst?

  1. Hoi Danielle, welkom op Veusteveul.nl!

   Mensen kunnen door vele zaken getriggerd worden, ook door vele andere zaken als Tea Topics die ik hier behandel. De kans dat juist deze doelgroep op mijn site komt en daar ook nog de betreffende ‘negatieve’ Tea Topics vinden is vrij laag.

   Maar Inderdaad er zitten heftige vragen bij, sommige daarvan behandel ik ook niet inderdaad.

 2. Ik ben nu bijna zeventig en koop al jaren pickwick thee, maar ik word zo ziek van die verschrikkelijke domme vragen die op de labels worden gedrukt. Ik ben niet de enige. Als ik dit aan anderen vraag dan hoor ik dat dit bij veel mensen ook irritaties oproept. Heden heb ik besloten niet meer pickwick thee te kopen met die stomme labeltjes eraan.

  1. Ach jeeh! Er zijn absoluut domme vragen bij, maar ook leuk als u het mij vraagt.

   Sommige vragen beantwoord ik ook op een iets anders als dat de vraag gesteld wordt.

   Ik hoop dat uw thee alsnog lekker zal smaken, ondanks de domme vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge