Hoesjes-outet.nlVandaag de winnaar van het shoptegoed van Hoesjes-outlet.nl geloot.. de winnaars mogen een shoptegoed besteden in de shop! Hoe gaaf is dat? Stiekem ben ik wel een beetje jaloers! Kosteloos shoppen is altijd leuk. Nou daar komt de uitslag…

Wat was er ook al weer te winnen?

Heb je al een kijkje genomen op de webshop? Ben jij of je telefoon toe aan een nieuw hoesje of een nieuwe oplaadstation? Je hebt geluk! Je kan een shoptegoed winnen van € 20,–! 

Sterker nog, Veusteveul mag in samenwerking met Hoesjes-outlet.nl twee keer een shoptegoed van € 20,– weggeven!

De winnaar

Helaas zijn er ook een aantal mensen die wel op social media hebben gereageerd maar niet op de blog, de reactie op Veusteveul.nl zijn leidend. De mensen die op het artikel op Veusteveul.nl hebben gereageerd zijn opgenomen in de loting.

Inmiddels al gekeken op instagram of facebook? Nee? Nou vooruit daarom ook even hier op de site!
Gefeliciteerd!! Lees snel je mail!!

Let op, je hebt tot maandagavond 23.59 uur de tijd om te reageren op de mail die ik heb gestuurd, heb ik dan geen reactie zal ik een nieuwe winnaar loten.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge