Wat een indrukwekkende film!! Wow…
Ongelooflijk dat mensen zo met elkaar om gaan en dat dit een verhaal uit het verleden is begrijp ik… maar ik weet dat er nog altijd mensen zijn die bepaalde gedachten hebben over mensen met een andere huidskleur.
Maar goed terug op mijn eigen verhaaltje 😉
 
Vorige week hadden een vriendinnetje van mij en ik al afgesproken om naar de film te gaan, ik zou naar haar toe rijden en dan zouden we naar de film gaan… alleen liep mijn dag anders. Ik was wel moe, maar verder leek het wel goed te gaan… helaas ging het steeds wat minder en begon ik duizelig te worden waardoor ik niet die kant op durfde te rijden, te ‘draaierig’ in mijn hoofd! Dus moest ik afzeggen, niet leuk 🙁
Nu hadden we voor afgelopen zaterdag toch al een afspraak staan, die ging niet door zoals we bedacht hadden. Eigenlijk zouden wij met ons gezin naar de vrienden gaan, maar hun dochtertje is net geholpen aan haar amandelen en onze meiden waren, of eigenlijk zijn snotverkouden. De snotterbellen vliegen je letterlijk om de oren op het moment!
Nou ja, gisteren om 17.15 uur ging ik met de auto die kant op, vervolgens waren we om 18.10 uur bij de bios en kochten we kaartjes voor de film ‘The Help’, we kochten wat te drinken en wat te eten en zakte diep in de (dit keer juiste) stoelen. Wat ik toen nog niet wist is dat ik iemand bij me had die veel ouder is als dat ze eruit ziet… ze bleek haar 65+ kaart wel aan te kunnen vragen 😉 (grapje, maar ze liep als een oud vrouwtje vanwege spierpijn). 
De film bevat veel ‘verdrietige’ dingen, maar zo waar en het raakt je… we hebben gelachen en met tranen in onze ogen gezeten. Mooie film!
Daarna zijn we naar ‘de kroeg’ gegaan, toch? Ja… de kroeg.. haha.
Daar zaten deze twee dames aan een kop thee, gelukkig waren er meer.. 😉
Op naar de volgende keer! 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge