Wellness & Hotel Thermen BusslooEven tijd voor jezelf en genieten van een uitje met je partner of een vriendin? Dat kan perfect bij Thermen Bussloo! Mocht je zin hebben in een dagje uit zonder kinderen om lekker te genieten van alles wat Thermen Bussloo te bieden heeft? Lees mee wat er allemaal te doen is en win twee toegangskaarten!

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

Wat heeft Thermen Bussloo te bieden?

De afgelopen drie jaar is Thermen Bussloo gekozen tot het Beste Wellnessresort van Nederland, ze zijn een aantal keren winnaar geweest van de Zoover Awards en restaurant Intens is bekroond door Michelin met een Bib Gourmand! Kortom… ze hebben genoeg te bieden!

Thermen BusslooSauna

Er zijn veertien verschillende soorten sauna’s waar je van kan genieten! Van de Azië sauna waar een een grote Boeddha over uw innerlijke rust waakt tot de Rozensauna, een kleine, romantische sauna!

Baden

Er zijn meerdere baden, van zwembad gezuiverd met zoutelektrolyse tot Hamambad voor ultieme ontspanning. Ook kunt u gebruik maken van vijf prachtige whirlpoolbaden en de aanwezige voetenbaden.

Thermen BusslooRustruimten

Thermen Bussloo beschikt over drie verschillende rustruimten, het Dromedarium met verwarmde ligbedden, het Meditarium wat een oosterse sfeer uitstraalt. Ook is er de rustruimte met uitzicht over de ligweide, er zijn comfortabele relax- of warmwaterbedden waar u kunt genieten van het uitzicht en de rust.

Behandelingen

Naast alle sauna’s en baden zijn er ook behandelingen mogelijk, u kunt kiezen voor verschillende massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Denk aan bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of een Keltische massage, maar ook kunt u kiezen voor een Hamambehandeling.

Ook naar Thermen Bussloo?

Lijkt het je ook wat om naar Thermen Bussloo te gaan? Dan kunnen we je blij maken, we hebben namelijk twee toegangskaarten gekregen die we mogen weggeven! Je kan samen met je, partner, moeder, oma, vriendin, collega of wat dan ook richting Thermen Bussloo en genieten van een heerlijk dagje uit!

Wat geven we weg?

We mogen twee vouchers “sauna-entree voor één persoon” weggeven, u kunt dus samen met iemand gaan genieten van een dagje uit! De toegangskaarten zijn geldig van maandag t/m donderdag en zijn in te leveren tot 21 november 2017.

Wat moet je doen om kans te maken op deze twee toegangskaarten?

 • Laat een reactie achter onder dit artikel op Veusteveul.nl waarin je laat weten wie je graag mee wilt nemen.
 • Like de facebookpagina van Veusteveul en deel de actie (openbaar).
 • Niet verplicht maar wel leuk… volg ons op instagram!

Mocht je niet willen wachten tot de uitslag van deze winactie kan je altijd nog even naar de sauna actie kijken en zelf kaartjes kopen voor een aanbiedingsprijs.

Deze winactie loopt tot en met zondag 25 december 2016, 20.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

17 comments

 1. Dit jaar zijn we 25 jaar getrouwd. Dus wil ik graag mijn vrouw verrassen met een heerlijk dagje Thermen Bussloo.. een soort van relax honeymoon dag 😉

 2. Leuk! Ik hou van de sauna maar ben al lange tijd niet geweest. Ik zou denk ik met mijn vriendin gaan. Zij kan een ontspannen uitje goed gebruiken. En ik ga natuurlijk graag met haar mee. 😉 Op Facebook like ik je al onder de naam Mini On.

 3. Oeh dit zou ik best graag winnen…
  Thermen bussloo is mijn favoriet… Zo heerlijk!

  Zou wel met een vriendin willen gaan die de laatste tijd veel voor haar kiezen heeft gehad!

  Xx Mye

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge