Gedoe met photobucket... blogOp oudejaarsdag liet ik zien welke berichten het slecht hebben gedaan op Veusteveul. Vandaag, maandag 2 januari gaat mijn aandacht uit naar de meest gelezen berichten die geplaatst zijn in 2016. Een leuk en variabel geheel met toch wel wat uiterste in de lijst, deze berichten zijn veelal gevonden door zoekmachines. Hier komen ze… de tien best gelezen artikelen van 2016!

Bovenaan de lijst, het meest gelezen is het start bericht over de tea topic vragen. Kennelijk krijg je dit bericht van Veusteveul ergens bovenaan in de zoekresultaten en klikken mensen nieuwsgierig als ze zijn door.

Tea Topics ~ Pickwick theezakjes vragen

Tea Topics - Pickwick theezakjes vragen_01Kennelijk heb ik vanaf september onder een steen gelegen, te weinig thee gedronken, de verkeerde thee of met weinig interesse de zakjes in het gekookte water gehangen! Deze week viel mij in eens op dat er leuke en erg diverse vragen op de labeltjes van de theezakjes staan. Ze noemen het Tea Topics, erg leuk!

 

 

Boos… schandalig!

Nederlanders doneren massaal tijdens Serious Request, bij rampen gooien we gironummer 555 open waar bakken met geld heen gaan en we betalen ons scheel aan verzekeringen… maar op een goede manier mensen met een ziekte en/of beperking helpen lijkt niet te kunnen!

 

 

Lunch op school

Lunch op schoolDe laatste dagen of eigenlijk weken kom ik op de één of andere manier elke keer discussies tegen over de lunch die mee gaat naar school bij overblijven of door het continurooster. Al dik vijf jaar maak ik broodtrommels zoals ik dat doe, niet alleen brood maar van alles iets… kortom variatie!

 

 

Hoax en ‘kettingbrieven’ op Facebook

Facebook, social mediaEcht… ik irriteer me werkelijk aan berichtjes waar je dan op kan reageren en dan ‘moet’ delen. Daarnaast weer de hele reeks met hoax berichten, kom op mensen… denk na!

In maart was het helemaal bar en boos met het aantal hoax berichtjes en ‘kettingbrieven’, ook toen schreef ik er over.

 

Borstkanker is geen spelletje!!

Borstkanker is geen spelletje!Het is weer zover? Ja… er is weer een Breast Cancer Awareness Game die rond gaat op Facebook. En dit keer had ik het niet direct in de gaten! Dit keer mag je meedoen aan Masterchef, vond je een eekhoorn in je auto, heb je voetschimmel of hebben je BH’s voetjes gekregen. Dit soort ‘awareness’ berichten krijgen aandacht, maar dat is ook het enigste wat je ermee bereikt!

Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?

Welke kinderstoel? Stokke, Ikea of wat anders?Toen onze eerste dochter op komst was kregen we een aantal mee-groei kinderstoelen, eigenlijk zijn ze ideaal. Maar nu lopen we er alsnog tegen aan dat ze niet helemaal lekker meegroeien en willen we in ieder geval voor onze oudste wat anders, maar wat? Stokke, Ikea of helemaal wat anders? Alles heeft z’n voor en nadelen wat dat betreft!

 

 

 

V&D is niet meer! Jammer!

V&D BoomHet lijkt me duidelijk dat er te weinig verkocht werd, anders gaat een “stabiele” keten als V&D niet over de kop. Maar tjonge, ik vind het toch wel jammer! Nu 128 jaar gaat een grote Nederlandse keten kopje onder… jammer! 

Een paar weken geleden zat ik nog met mijn oudste dochter bij V&D in Veenendaal te genieten van een heerlijk glas met latte macchiato.

 

5 jaar leven met ALS ~ Hulpvraag

Begin 2012 is de feestelijke heropening van Kledingoutlet Wageningen, de winkel waar Ronnie Möller als zelfstandige zijn geld moet verdienen. Helaas loopt het leven anders en krijgt hij hele andere zaken voor zijn kiezen! Hij had toen niet kunnen bedenken waar hij nu, bijna vijf jaar later aan toe is. Het leven zal nooit meer zijn zoals het was! ALS is een onomkeerbare ziekte een ziekte waar je uiteindelijk aan zult overlijden. En nu? Nu is er wat hulp nodig om wat zaken geregeld te krijgen, lees met me mee!

Jurkjes maken? Eindelijk ging ik aan de slag!

Zelf kleding maken, jurkjes maken, rokjes maken, shirtjes makenEindelijk zette ik me er toe… jurkjes maken! Voor de meiden maakte ik zelf jurkjes. Maanden geleden bestelde ik bij een webshop twee prachtige tricot stofjes, maar ik durfde er niet in te knippen. Het was al een hele poos geleden dat ik zelf kleding heb gemaakt, was bang het te verprutsen! 

 

 

Mepal Schoolbeker Schoonmaken

Mepal schoolbeker schoonmakenOnze jongste dochter heeft de meeste dagen haar ‘gewone’ schoolbekers mee, de schoolbekers van Mepal. Het nadeel van de Mepal schoolbeker vind ik toch wel dat ze op een gegeven moment echt wel vies worden. En ja natuurlijk kan je ze schoonmaken, maar hoe… nou tot onder het knopje!

 

 

Van lunch op school, aandacht voor Ronnie en kleding maken tot kinderstoelen en theezakjes vragen. Een behoorlijke diversiteit, in tegenstelling tot de slechts gelezen berichten waar toch wel bepaalde type berichten duidelijk minder in trek lijken te zijn!

Kende jij één van deze tien meest gelezen berichten? Zo ja welke?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge