Tag, vragenlijstjesMijn leven nu en mijn leven tien jaar geleden, stof tot nadenken! Bij Simone kwam ik deze leuke tag tegen, het gaat over hoe je leven er 10 jaar geleden uit zag. Tien jaar geleden en nu… tjonge wat is er veel veranderd! De tijd glipt echt tussen mijn vingers door, het gaat zo snel allemaal!

Sommige antwoorden heb ik echt even moeten nadenken!

Tien jaar geleden was mijn leeftijd…

Toen was ik een twintiger! Ik was 24, bijna 25 jaar!

Tien jaar geleden was ik verliefd op…

Peter en ik waren tien jaar geleden al jaren samen!

Tien jaar geleden woonde ik nog…

In Wageningen, net als nu… sterker nog we woonde toen net een jaar in het appartement waar we nu nog wonen!

Tien jaar geleden droeg ik het liefst…

Tien jaar geleden tagWat ik tien jaar geleden het liefste droeg weet ik eigenlijk niet, ik werkte toen bij een bedrijf waar we strenge kledingvoorschriften hadden en daar hield ik me aan. Ik was niet iemand die me dan buiten het werk weer andere kleding aan deed, hooguit als ik ging sporten. En wat had ik dan aan? Pantalon of nette rok met shirt/blouse en jasje en pumps of andere nette schoenen.

Tien jaar geleden ging ik dagelijks…

Werken en sporten, ik werkte 36 uur en daarnaast sportte ik minimaal één keer per dag. Was het niet de sportschool was het wel dansen of paardrijden.

Tien jaar geleden sliep ik s’ochtends tot…

Geen idee precies, maar ik was praktisch altijd op tijd op! Werkte toen ook al dus doorgaans moesten we op tijd op het werk zijn. In het weekend stonden we ook vrijwel altijd op tijd op, ik ging dan vaak sporten.

Tien jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu…

Een trotse moeder van twee dochters zou zijn en een gezinsleven als dit zou hebben!

Tien jaar geleden luisterde ik het liefst naar…

Marco Borsato en musical muziek, we gingen ook wel zo nu en dan naar concerten en musicals!

Tien jaar geleden was ik de hele dag druk met…

Werk, onze dieren en sporten! Daarnaast, onze kinderwens en we brachten veel tijd door met vrienden en familie.

Tien jaar geleden droomde ik over…

Een ander huisje en zwanger worden!

Tien jaar geleden wilde ik…

Geen idee wat ik allemaal wilde, ik wilde zoals altijd (te) veel! Veel dingen doen, beleven en ik (we) hadden veel wensen.

Tien jaar geleden dacht ik dat ik over tien jaar…

Samen met Peter oud zou worden, zonder kinderen. We zouden sparen voor een ander huis met veel dieren. Gelukkig liep het anders en werd ik tien jaar geleden zwanger!

Neem je deze tag over? Vergeet niet de bedenker te vermelden en laat het me weten, dan kom ik lezen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge