Tijdschrift.nlKen je dat… stapels oude tijdschriften waar je niets meer mee doet of waar je domweg niet aan toe komt? Nee? Nou hier wel… daarom hadden we eigenlijk geen abonnementen meer, op de Katrien van de kinderen na. Sinds kort hebben we weer een abonnement, maar dan digitaal! Tijdschrift.nl is een uitkomst!

Abonnement tijdschrift.nl ~ Sanoma

Op ons adres is een abonnement op de Katrien, zeg een Donald Duck maar dan voor meisjes. Een best goed gelezen tijdschrift, na onze meiden vertrekt hij vaak richting school. Dit gaat overigens met de Donald Duck die mijn schoonvader heeft ook zo, eerst daar, dan onze meiden en vervolgens naar vrienden van ons of richting school.

Nu werden we een paar maanden geleden gebeld met een aanbieding, alle tijdschriften van Sanoma kunnen we nu lezen op onze tablet… van Donald Duck, Flair en Libelle tot de Autoweek en Flow. Maar muts als ik ben wil er eerst even goed naar kijken en over nadenken! Uiteindelijk maar wel gedaan, heb al heel wat tijdschriften gelezen inmiddels!

Hoe, wat en waar ~ Tijdschift.nl

In eerste instantie dacht ik, ‘Wat moet ik nu met 38 tijdschriften van Sanoma op mijn tablet? Dat lees ik toch niet?’ Normaal mag ik blij zijn als ik één tijdschrift in de maand gelezen krijg, maar toch ging ik overstag… waarom? Dat zal ik uitleggen.

Het mooie is dat je bij één digitaal abonnement drie keer kan inloggen, dus drie gezinsleden, vrienden of familie kunnen lezen vanuit het abonnement. Sanoma heeft een divers aanbod dus voor iedereen wel wat wils.

Tijdschrift.nlZelf deel ik mijn abonnement met mijn moeder en kids, kortom er wordt voldoende gebruik van gemaakt! Doordat we al een ‘gewoon’ abonnement op ons adres hebben konden we dit pakket afnemen voor slechts € 7,50 per maand, normaal € 15,–! Als je naar de kosten van tijdschriften kijkt is het goedkoop, je hebt er voor dit bedrag immers ruim dertig!

Onze kinderen lezen nog niet erg fanatiek en manlief leest nauwelijks, dan kan je dus met drie keer een inlog makkelijk af. Maar stel dat je allemaal leest dan heb je eigenlijk net één login te kort in ons geval.

Handig digitaal lezen

Zelf lees ik mijn boeken ook op de tablet, nu dus ook tijdschriften. Het scheelt ruimte in mijn tas, koffer maar ook op schoot als ik lekker buiten zit. Daarnaast scheelt het bomen, ik hoef immers niet het papieren tijdschrift! En valt het tijdschrift tegen… dan hup weg en zoek ik wat anders we hebben ze toch.

Welk tijdschrift vindt jij leuk om te lezen?
Lijkt digitaal lezen je iets?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge