In eens realiseerde ik het me weer eens, dat ik ook zo nu en dan echt wel kan genieten van dingen…. alleen lukt het me soms niet altijd om het in te zien. Als er dingen op je pad komen waardoor je continu met hele andere dingen in je hoofd rondloopt kan je dingen nu eenmaal anders ervaren. In periodes dat er veel zorgen zijn, veel spanningen, er iets teveel werkzaamheden op je bureau liggen of een andere reden dat je soms even niet inziet dat er ook fijne dingen zijn.

De afgelopen periode is voor ons als gezin best een stevige periode geweest, de komende periode zal dat ook zijn… en toch probeer ik ook genieten van kleine dingen. Mijn top vijf van dit moment is er dan ook één die uit simpele dingen bestaat.

1. Als ik de kinderen zie lachen en genieten.
2. Buiten op het gras (met lekker weer) met wat te drinken en ons gezin.
3. Zingende (en stiekem dansende) meisjes.
4. Met een haakwerkje op de bank of balkon.
5. Een heerlijke kop koffie met warme melk of verse munt thee.

Geniet jij nog simpele dingen in het leven?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge