Traktatie leerkrachten koffie, thee en merciBij onze meiden op school gaan ze als ze hun verjaardag vieren met een traktatie langs alle leerkrachten op school. Ze krijgen een grote kaart waar alle leerkrachten iets opzetten. Elke jaar probeer ik weer iets leuks te bedenken om de kinderen mee de klassen rond te sturen.

Dit keer was ik het één en het ander vergeten, maar met genoeg spullen in huis lukte het om een leuke, simpele en snelle traktatie te maken!

Het was al tien uur s’avonds toen er langzaam iets begon te dagen… ik zat achter de naaimachine en realiseerde me dat ik ‘volgens mij’ iets vergeten was! Ik pakte mijn agenda en vroeg nog eens aan de man in huis of het morgen echt de 20ste was, zijn antwoord was bevestigend… shit!!

Even ging ik rustig zitten en dacht na, wat heb ik nog in huis? Kan ik het nog regelen? Ja! Ja, voor de leerkrachten wel maar direct bedacht ik me dat ik het niet voor elkaar kreeg voor de kinderen. Dus verplaatste we het trakteren in overleg met de juf, gelukkig was het geen probleem!

Wel startte ik direct met het maken van de traktatie voor de leerkrachten!

De traktatie voor de leerkrachten

Nadat ik even mijn gedachten had geordend bedacht ik me dat ik nog wel het één en het ander had liggen! Merci, Check! Ja, inderdaad… wel Merci maar dan anders!

En dan koffiepads? Ja natuurlijk hebben we die in huis, net als thee mooi! Even denken, folie om de koffiepads per stuk te verpakken? Ja ook! Poeh, ja het gaat goed komen!

Traktatie leerkrachten koffie, thee en merciDe vrolijk enveloppen van de Action gaan we vullen met een traktatie voor de juffen en meesters!

 

 

 

 

Traktatie leerkrachten koffie, thee en merciWat stoppen we er in? Eerst maar eens twee reepjes van de merci!

 

 

 

 

Traktatie leerkrachten koffie, thee en merci

De koffiepads heb ik per stuk in een stukje folie gedaan, zodat niet alles naar koffie zou gaan ruiken en smaken maar ook dat de koffie lekker blijft.

 

 

 

 

Traktatie leerkrachten koffie, thee en merciNiet iedereen lust of drinkt koffie, daarom besluit ik er ook een theezakje in te doen.

 

 

 

 

Traktatie leerkrachten koffie, thee en merciDe envelop gevuld met twee reepjes Merci, koffiepad en een theezakje! Nu moet die nog dicht!

 

 

 

 

Traktatie leerkrachten koffie, thee en merciWe vouwen hem dicht en daarna nog een keertje extra, vervolgens maak ik er met een perforator gaatjes in.

 

 

 

 

Traktatie leerkrachten koffie, thee en merciEn dan? Op zoek naar lint om de envelop dicht te maken en het wat vrolijker te maken!

 

 


Makkelijk toch? Wat vindt je van deze traktatie en wat geef jij de kinderen mee om uit te trakteren aan de leerkrachten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge