Toen wij (lang, lang geleden al weer) samen gingen wonen hebben we hard gespaard voor een mooie uitzet. Van mijn oma kregen we toen veel Tupperware, in nog echt de ‘ouderwetse’ crème, bruin en bordeaux rode kleuren. Als kind speelde mijn zusje en ik graag met al die bakjes en dekseltjes, oma had een hele kast vol!

Inmiddels is er van de oude Tupperware alleen nog een broodtrommel te vinden in ons huis! Tot vorige week was het laatste dat ik gekocht had een ‘wasemmer’ en broodtrommels, daarvoor kocht ik al diverse bakjes, variadozen, trendy kommen set, melk en suiker set en zo nog wat spullen in de zachte tinten van toen. De laatste jaren doe ik mijn best om alle party’s te ontlopen, dat is gewoon niet iets dat ik leuk vind.

Collage van Tupperware producten
Foto’s zijn van www.tupperware.nl, collage is door mij gemaakt.
 
Nu is het nichtje van mijn man Tupperware consulente geworden en tja… als je dan toch wat nodig hebt of wil, we bestellen dan maar bij Lianne. De turbo chef wilde ik al een poosje hebben, nu eindelijk heb ik hem aangeschaft! Direct een uitbreidingsset gekocht en daarnaast nog een nieuwe set broodtrommels! De meisjes kregen nog een pinguïnfles en bij onze bestelling kregen we een brillendoekje!

Dus ja, ik ben gezwicht voor nieuwe spullen van Tupperware, nu ik weer wat gekocht heb zou ik zo nog meer willen bestellen. De kleurtjes zijn zo vrolijk en er zijn weer zoveel handige spullen te krijgen, maar voorlopig mag ik even niets meer bestellen.

Mocht je toch ook nog stiekem iets van dit spul willen bestellen… kan je kijken op www.tupperware.nl en contact opnemen met Lianne via haar Facebook pagina!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Hier is ook een kast vol Tupperware spullen. sinds 5 jaar ga ik 1x per jaar naar een buurvrouw op de buurt die een party geeft.
    Tegenwoordig hebben ze zulke leuke dingen dat je soms echt je hand op de knip moet houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge