Eigenlijk wil ik liever niet mee doen aan een televisieprogramma! Waarschijnlijk klinkt het wat gek voor mensen die mij persoonlijk kennen aangezien we wel een aantal keren op televisie zijn geweest. Echter was dit dan in de meeste gevallen voor Speelgoedbank Wageningen. Maar waar zou ik aan mee willen doen? En dan bedoel ik min of meer vrijwillig en als bewuste eigen keuze… niet zoals eind 2015!

Als ik moet kiezen

Het eerste dat in mij opkomt is het enigste programma dat ik echt graag kijk… Wie is de Mol. Als ik dan echt iets zou moeten kiezen zou het dit programma zijn!

Waarom Wie is de Mol?

Het mooie aan Wie is de Mol vind ik het ‘sluwe en geheimzinnige’, zien hoe mensen in de huid van de mol kunnen kruipen. Maar ook hoe mensen hun gedachten sturen, ze verdenken iemand en raken daar niet meer vanaf, daar zijn ze op gefocust en zien andere dingen niet meer.

Niet alleen mensen die meedoen aan het programma hebben dat, maar ook op de vele internetdiscussies, Facebookgroepen en in MolTalk van Wie is de Mol is dat te zien. Ook in mijn omgeving zijn er mensen die meedoen in de ‘strijd’, leuk en grappig om te zien hoe dat werkt.

Liever niet, mits voor…

Onze stichting, Speelgoedbank Wageningen zou ik zo meedoen aan een televisieprogramma. De reden? Het gaat niet om mij maar om onze stichting en de doelgroep waar we ons best voor doen. De stichting heeft domweg middelen en spullen nodig om te overleven en ja, publiciteit en deelname aan bijvoorbeeld een televisieprogramma heeft voordelen. Er wordt een situatie gecreëerd waarbij toch weer publiciteit is en dat werkt!

Mijn kop op tv!

Ja… mijn kop is dus wel eens op televisie geweest, waarmee zal je, je misschien afvragen. Een aantal keren zijn we bij een actualiteitenprogramma, Hallo!? Kijkes en een familie spelprogramma op TV Gelderland,  Ik kom bij je eten en Puur Geluk van RTL4.

In de meeste gevallen ging het om publiciteit en aandacht te genereren voor Speelgoedbank Wageningen, daar doe ik gewoon net iets meer voor en ga ik ook wat over mijn eigen grenzen heen.

Ben jij wel eens op tv geweest? Of zou je wel eens op televisie willen?

 

Dit is het vierde artikel naar aanleiding van de #30DayBlogChallengeNLdie HareMaristeit lanceerde. 

30-DayBlogChallenge

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge