Bono in kerstsfeer op tweede kerstdagTweede kerstdag is ook al weer voorbij, sterker nog het ‘gewone’ leven is voor mij weer begonnen. Vandaag vertrek ik gewoon weer naar kantoor om te werken, het is immers bijna het einde van het jaar en dat betekend dat de (financiële) jaarafsluiting eraan komt en alles in het systeem moet. Kortom, flink doorwerken! Maar eerst meer over onze tweede kerstdag…

Gistermorgen was ik erg op tijd uit mijn bed, ik had pijn in mijn rug en kon niet meer liggen. Dus eruit gegaan en de kleding van de meisjes bij elkaar gezocht aangezien zij rond 10.00 uur opgehaald zouden worden door mijn zusje. Ze gingen samen naar de kinderdienst bij de kerk waar mijn zusje altijd heen gaat.

Rond 10.10 uur vertrokken de dames richting de kerk en wij zijn aan de slag gegaan in huis. De man in huis heeft de gordijnen bij de jongste van de kamer afgehaald en de kamer schoongemaakt. Zelf ben ik gaan strijken, er lag nogal een berg die hoog nodig weg moest.

Toen de meiden terug kwamen hebben ze nog even spelletjes gespeeld en opgeruimd tot we weer moesten gaan!

Tweede kerstdag met…

Mijn familie, om precies te zijn mijn ouders en zusje, de vader van de man in huis en ons gezin. Samen met de meiden en Bono ben ik gaan wandelen richting mijn zusje rond 14.00 uur, waar we rond 14.45 uur waren. Met alle wind en oponthoud met een hond die alles en iedereen leuk vindt nog best vlot!

Ondertussen ging de man in huis zijn vader ophalen en nagenoeg gelijk kwamen we aan bij mijn zusje, er zat hooguit vijf minuten tussen! Goed gepland!

Cadeautjes op tweede kerstdag!

Natuurlijk weer volledig uit de hand gelopen, maar wel leuk! De meiden zijn weer verwend met speelgoed, knuffel en boeken! En wij?

Zelf kreeg ik mijn zelf gekochte (maar vergeten uit de tas te halen) boxers, twee leuke flessen met veren erop en een super leuke kerstster van hout! De man in huis kreeg heel origineel, boxershorts en douche gel wat wij zelf gekocht hadden… daarnaast werd hij flink verrast! Hij gaat gewoon naar Armin van Buren in mei, samen met een goede bekende van ons.

Zelf gaven we mijn moeder twee paar gouden oorbellen omdat zij twee keer per week een aantal uurtjes op onze meiden past. Mijn zusje kreeg één paar gouden oorringetjes, zij is de back up van mijn moeder als ze op vakantie zijn of er iets anders aan de hand is. Daarnaast helpt ze me soms met het aanpakken en opruimen van de kinderkamers, een extra paar handen is soms zo fijn!

Lekker eten!

Ook vandaag weer te veel gegeten… het was weer te lekker! Vandaag kregen we eerst allemaal lekkere dingen bij de koffie. En in de avond kwam het eten op tafel dat mijn vader en zusje samen klaar gemaakt hebben. We hadden flink wat keus, prei met spek, andijvie met spek, witlof met ham en kaas, aardappelpuree, gebakken aardappels, kip, rollade, verse appelmoes en stoofpeertjes.

Als toetje? IJs, ijs en en slagroom… heerlijk! Maar oww, die buik zo vol.. maar goed dat ik een iets te ruime broek aan had! Het is maar goed dat het nu weer een aantal dagen duurt voor er weer iets te vieren valt.

Op naar…

Nu eerst maar weer aan het werk, dagje dierentuin, dagje erop uit met vrienden, dagje rust en dan oudjaarsdag met vrienden hier thuis!

Eerst eens bedenken wat we gaan eten en drinken oudjaarsdag en van de week de boodschappen in huis halen!

Hoe was jullie tweede kerstdag? Beetje genoten en lekker gegeten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge