Heftige emotie - veel lezers!Vorig jaar juni heb ik in een wat boze, eigenlijk wat teleurgestelde bui een bericht geschreven over een Wageninger met de ziekte ALS, een bericht met veel emotie. Het is mijn best gelezen bericht ooit!

Op de tweede plaatst wat een flink aantal bezoekers op levert is een bericht over wat voor een kinderstoel we zouden aanschaffen, die levert elke week nog aardig wat bekijks op.

Veel emotie, veel lezers!

Opvallend over het geheel gezien vind ik dat berichten met een heftige emotie meer gelezen worden als andere berichten. In mijn geval gaat het om een soort van ‘gefrustreerd’ blogje, maar dat die zo veel en vaak zou worden bekeken had ik nooit gedacht en verwacht.

Dit type berichtjes schrijf ik doorgaans niet, echter op het moment van schrijven raakte het verhaal me zo dat ik besloot het wel te doen! Het raakte kennelijk niet alleen mij, meer mensen aangezien het duizenden keren is gelezen. Het bericht wordt ook nog elke maand gevonden en gelezen door mensen.

Natuurlijk is het mooi dat veel mensen het hebben gelezen, de aanleiding voor het schrijven van het bericht is gewoon waardeloos! Ik hoop dat vooral mensen die echt invloed hebben op dergelijke situaties mijn bericht hebben gelezen.

Verder…

Merken

Behalve emoties leveren ook merken die ik heb besproken op mijn blog wel aardig wat bezoekers op.

Mijn blog bericht over de keuze voor een kinderstoel voor onze al wat grotere dames levert ook nog altijd behoorlijk wat lezers op, meer als gemiddeld op mijn blog. De meeste komen via google op de site, dus via een zoekopdracht. Er zijn nogal wat mensen met dezelfde vraag als dat ik had kennelijk, wat voor een stoel zou je nemen voor je kind? Stokke, Ikea of iets anders?

Kinderen

Wat het ook wel goed doet op mijn blog zijn de zaken over de kinderen, het bericht met de titel ‘Tweeling? Nee!’. Het gaat dan niet over de dagelijkse berichtjes over onze kinderen, maar meer de wat specifiekere berichtjes die wat meer vertellen over onze kinderen.

Mening

Kan je, je het bericht nog herinneren over ‘Pyjama ouders’? Ook dat bericht is veel gelezen, ik laat daar mijn mening over dit fenomeen weten… dat nam niet iedereen me in dank af gezien het aantal (privé) berichten dat ik daarover kreeg. Maar wel goed gelezen, dat dan weer wel.

Blog jij ook? Zo ja, wat voor een soort berichten worden bij jou het beste gelezen?
Zo nee, wat vindt jij het leukste om te lezen op mijn blog?