En de winnaars zijn…..

Als eerste Weekendmama en die heeft voorkeur voor de potlodenrol met rood lint en retro roodkapje! Die komt dus jou kant op!
Daarna trok onze dame het tweede lootje… Pluis is de tweede en zij heeft voorkeur voor de rol met roze lint! Is dat even mooi 🙂
Dames jullie mogen mij jullie adres even geven als jullie willen dan probeer ik ze zsm te versturen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge