De winactie... vandaag de uitslag!Vorige week zette ik deze winactie met een eigen gemaakt product op mijn blog! Ik dacht, als er maar iemand reageert… gelukkig gebeurde dat! Voor beide rokjes waren een aantal gegadigde. Om stipt 12.00 uur heb ik alle namen ingevoerd om de winnaar te loten!

Uitslag Winactie ~ Tricot rokjes

De namen van mensen die om 12.00 uur vandaag, zondag 6 maart een reactie hebben achtergelaten en aan de voorwaarde voldeden heb ik ingevoerd op een website om op een eerlijke manier te loten.

De winnaars van de rokjes zijn Priscilla vd Klift voor het Circus rokje in maat 92/98 en Rianne Buurmeijer voor het Herten rokje in maat 110/116!

Winactie - de uitslag! Priscilla, winnaar rokje maat 92/98! Winactie - de uitslag Rianne heeft rokje maat 110/116 gewonnen!

Beide winnaars hebben een mail ontvangen met de vraag om het adres waar de rokjes naar toe kunnen, dus check je mail en reageer zo spoedig mogelijk!

De vrolijk gekleurde enveloppen liggen klaar om de rokjes te versturen!

Ben je dit keer geen winnaar? Binnenkort volgt er een nieuwe winactie!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge