Ben jij altijd op tijd? Of niet altijd maar wel vaak? Als ik voor mezelf spreek probeer ik altijd tijdig aanwezig te zijn, in veel gevallen ben ik dan ook echt wel behoorlijk vroeg. Natuurlijk ben ook ik wel eens te laat, maar dan baal ik daar verschrikkelijk van, want afspraak is afspraak en dan zorg je dat je op tijd bent.
 
De afgelopen maanden heeft één van onze dochters om 14.15 uur logopedie gehad, school duurt tot 14.00 uur daarna is het rennen om nog op tijd bij logopedie te zijn. Het is altijd gelukt, maar zo op het nippertje binnen vallen is normaal gesproken niet iets wat we doen.
 
Onze meiden zwemmen, altijd zijn we aan de vroege kant bij het zwembad. Afspraken bij de verschillende specialisten? We zijn er eigenlijk altijd een kwartier (soms zelfs langer, een half uur) voor we aan de beurt zijn.

 
Een leeg schoolplein, ik ben weer eens te vroeg!
 
Maar ook de dagelijkse dingen, we zijn eigenlijk altijd wel vroeg op school. In de ochtend zijn we er vaak als één van de eerste. Het schoolplein is dan op een enkel kind na nog leeg.
 
Een leeg schoolplein, ik ben weer eens te vroeg!
 
Wat ik persoonlijk vervelend vind is als mensen zich niet aan afspraken houden, twee uur is twee uur en niet half drie. Natuurlijk kan het gebeuren dat het niet haalbaar is, maar laat het even weten! Tegenwoordig hebben we allemaal een mobiele telefoon met whatsapp, mail, sms of gewoon bel mogelijkheid.

Hoe goed kom jij je afspraken na? En als je later komt, laat je het dan weten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge