Hemdvoorhem.nl Eerlijk is eerlijk, elk jaar doe ik mijn stinkende best om weer wat te verzinnen voor Vaderdag. Dit jaar wilde ik de teugels iets laten vieren en geef ik de meiden ieder een eigen budget om te gaan shoppen voor papa. Toch kon ik het niet laten wat voor hem te bestellen! Hij wilde namelijk nog een mooi, effen shirt met ronde hals. En dat is gelukt, al ging dat niet zonder slag of stoot.

Het is al weer een poosje geleden dat Peter aangaf dat hij graag een neutraal shirtje wilde met een ronde hals. We hebben echt overal gekeken! Online en in de winkels, maar overal zit wel een printje op of het is geen ronde hals maar een v-hals.

Hemdvoorhem.nl

Happy Socks op Hemdvoorhem.nl

Zoals je wellicht hebt gelezen was ik begin juni bij het Blogger by Nature event, daar heb ik kennis gemaakt met Hemdvoorhem.nl. In het verleden had ik wel wat voorbij zien komen maar dacht op de één of andere manier dat het vooral overhemden waren die ze verkochten.

Na een wat betere kennismaking met de mensen van Hemdvoorhem.nl en even later de online webshop besefte ik me dat ik verkeerd zat! Ze verkopen namelijk nog veel meer dan alleen overhemden. Je kan er zelfs cadeaupakketten bestellen met Happy Socks, ondergoed, parfum of een combinatie daarvan.

Happy Socks

Als het aan mij had gelegen was er een doos Happy Socks deze kant op gekomen, fantastisch toch die leuke, vrolijke sokken?? Helaas denkt Peter daar anders over, hij vindt ze stiekem een beetje te happy geloof ik. Maar goed, hé de sokken zijn er vanaf maat 36, dus ook dames kunnen er shoppen (kleine hint voor de man mag wel met mijn verjaardag in het vooruitzicht toch?)!

T-shirt

Onder de vrijetijdskleding viel mijn oog in eerste instantie op Loungekleding, daar stonden heerlijke joggingbroeken, sokken en shirts bij. Toch besloot ik even specifiek op t-shirtjes te zoeken, dat was immers de wens van de man in huis!

In de webshop trof ik heel wat effen shirtjes aan in verschillende kleuren en met verschillende halzen, zo ook de ronde hals zoals gewenst! Na lang wikken en wegen, even op de stapel shirts hier thuis te hebben gekeken besloot ik voor het kobalt blauwe shirt te gaan van Alan Red. Het shirt bestaat voor 90% uit katoen en 10% elastan, kortom fijn om te dragen en blijft door de elastan wat beter in model.

Hemdvoorhem.nl Hemdvoorhem.nl Hemdvoorhem.nl
Mocht je nog iets willen kopen of nodig hebben… momenteel hebben ze een erg leuke actie, namelijk vier halen, drie betalen!

Wat hebben jullie voor je vader of voor de vader van de kinderen gekocht?

 

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge