Wat geven we deze man voor vaderdag?Nog ruim een week en dan is het al weer Vaderdag… en ik? Ik ben redelijk inspiratieloos, als ik rondkijk op internet of in de winkelstraat zie ik genoeg leuke dingen… voor de kinderen maar niet voor de man in huis! Maar ik heb nog een hele week, optimistisch hé?

Nee, het klopt de man in huis is niet mijn vader… en toch probeer ik wat te regelen of te kopen samen voor de meiden of iets wat de meiden kunnen geven. Als ik de meiden hun gang laat gaan komen er namelijk allemaal flessen ‘konijntjesdouchegel’!

De meiden en ik begonnen met het idee voor schoenen die hij nog graag wil hebben, maar aangezien hij nogal een ‘pietlut’ is als het om schoenen gaat hebben we maar van dat idee afgezien! Kleding heeft hij ook meer als genoeg, helemaal als je bedenkt dat hij overdag werkkleding heeft en dus alleen in de avond en het weekend aan heeft.

Nu heeft de man een nieuwe telefoon, dus een hoesje of zo was het idee… maar die kocht hij al zelf! Van de zomer wisselt hij wel van tablet, maar goed.. een nieuwe hoes geven verklapt weer het cadeautje voor de jongste, dus ook geen optie! Maar wat dan??

Op dit moment hou ik zelfs alle reclame mailtjes die ik krijg in de gaten, je weet per slot van rekening maar nooit! Als je bewust kijkt wat er allemaal in de mail maar ook op sociale media voorbij komt, zo veel dat je alsnog niet kan kiezen.

Webshops met aanbiedingen voor Vaderdag!

Kaartwereld.nl ~ kaarten, ballonnen, sokken, bier, wijn en chocolade zijn een greep uit het assortiment!

Bulbby.com ~ gepersonaliseerde artikelen zoals o.a. tassen, schorten, bekers, borden, toilettas of een pet! 

♣ Radbag.nl ~ je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het er wel… eigenlijk alles behalve de standaard cadeautjes. Maandag schrijf ik wat meer over deze leuke webwinkel!

♣ Prachtigkado.nl ~ gepersonaliseerde cadeautjes zoals o.a. een badjas, onderzetters, mok, bidon of puzzel!

♣ Greetz.nl ~ ook hier zijn veel mogelijkheden zoals ballonnen, planten, mok, gepersonaliseerde doos Merci of een bierpul.

Dit is slechts een greep uit de aanbiedingen die ik voorbij heb zien komen!

Heb jij al iets gevonden voor je vader en/of de vader van je kinderen? Zo ja, wat en waar heb je het gekocht?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge