De vakantie is begonnen voor de kinderen en dus ook een beetje voor ons! Gisteren was de laatste schooldag en ze gingen meteen logeren, gevolgd door een heus feestweekend de komende dagen… om te beginnen!

Gisteren had de oudste juf en meester feest in haar klas, de laatste dag van het schooljaar! Eigenlijk hebben ze de afgelopen week weinig bijzonders gedaan, maar ze vonden het leuk!

Zomervakantie begint met feestweekend!

Vannacht hebben ze bij tante Mimi, mijn zusje geslapen en ik mag straks richting therapie voor een ouder bijeenkomst. Daarna ga ik snel richting de meisjes… want om 13.00 uur start het kinderfeestje waar alle meiden uit groep vijf bij zijn!

We gaan super leuke dingen doen vandaag, sportief en super leuk! De meeste meiden blijven slapen, samen met tante Mimi, de mama van een klasgenootje en ikzelf! De volgende ochtend samen ontbijten en dan is rond half elf het feestje weer voorbij!

De jongste gaat morgen half van de ochtend richting een feestje van haar klasgenootje en gaan wij een middagje boodschappen doen voor het verjaardagsfeestje van onze jongste en mijzelf op zondag!

Een uitputtend maar super leuk en gezellig weekend gaat het worden!

En verder in de vakantie?

Deze vakantie gaan we allemaal leuke dingen doen, ik kan nog niet alles vertellen want er zitten verassingen bij! De kids, mijn zusje en ik gaan in ieder geval een dagje naar vrienden die in Drenthe zitten, de meiden gaan lekker spelen met vriendinnetjes, we gaan vast en zeker nog een aantal keren BBQ-en met buren en familie en de dierentuin gaan we ook nog een aantal keren zien deze vakantie!

Laat naar bed hoort er volgens de meisjes ook bij en we willen nog wat puntjes van de bucketlist af proberen te strepen! Kortom, genoeg te doen!

Vakantie, maar ook…

Er zijn ook wat meer ‘verplichte’ dingen die nog gaan gebeuren deze vakantie, we gaan twee keer naar Universiteit Utrecht voor een wetenschappelijk onderzoek met de jongste en zijn we weer te vinden in het kinderziekenhuis met onze oudste.

Gelukkig hebben vooral de leuke dingen de overhand en komt het helemaal goed! Ik vermoed dat ze aan het eind van de vakantie niet eens meer weten wat ze nu precies wel en niet hebben gedaan, we gaan lekker genieten!

Vrij, oppas en planning tijdens vakantie!

Bij ons is het altijd een geregel met vrij zijn en plannen, wanneer neemt wie vrij… of eigenlijk wanneer is wie vrij. Zelf kan ik vrij nemen wanneer ik dat wil, mits gepland. De man in huis is een ander verhaal, hij is aan de bouwvak gebonden daarmee lopen we soms wel wat vast.

Dit jaar hebben we zes dagen oppas nodig in de zomervakantie en verder zijn we zelf lekker thuis bij de meiden!

Hoe ziet jullie zomervakantie eruit? Gaan jullie op vakantie of dagjes uit?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge