Strand van Cavoeiro, vakantie is al geboekt!Afgelopen week een vakantiehuisje geserveerd, voor over heel veel nachtjes slapen… namelijk voor de herfst van 2017! Waarom? Omdat we erg graag met de kinderen naar Portugal willen naar de Algarve! We gaan dan naar Casa Segundo Paraíso in Carvoeiro!

Nu al geboekt of waarom nu al? Gewoon om zeker te weten dat het voor ons gereserveerd is en we de komende maanden de vliegtickets goed in de gaten kunnen houden. We gaan ‘slechts’ een weekje en dat vinden we te kort om helemaal met de auto te gaan. Ondanks dat het niet onze meest geliefde manier van reizen is gaan we volgend jaar opnieuw vliegen.

Casa Segundo Paraíso in Carvoeiro

Vakantie geboekt... cavoeiroEen prachtig geschakelde bungalow in Moorse stijl, geschikt voor vier personen. Het is een comfortabel, Portugese woning voorzien van alle gemakken. Het huisje is gelegen in resort Quinta do Paraíso in Carvoeiro in de Algarve.

Het huisje heeft een woonkamer met openslaande deuren, een patio en schuifdueren naar een overdekt terras op het zuiden. Er zijn twee twee persoons slaapkamers, badkamer en een compleet ingerichte keuken. Ook is er een wasmachine en zijn de handdoeken en beddengoed ook geregeld! En niet heel onbelangrijk… er is internet!

Het huisje staat in een groene omgeving, dichtbij een zwembad, tennisbaan, restaurants, minigolf en kleine supermarkt. Als je iets verder wandelt ben je in het centrum van Carvoeiro. In het centrum zijn meerdere restaurants, winkels en terrasjes te vinden. Ook is er een klein, mooi strand in Carvoeiro!

Het huisje ligt op zo’n 55 kilometer van het vliegveld in Faro, we zijn er dus zo vanaf het vliegveld!

Het duurt nog wel even…

Het duurt nog een heel jaar voor we gaan, best jammer dat het zo lang duurt maar goed we kunnen niet alles tegelijk en dit jaar hebben we al (te) veel leuke en bijzondere dingen ondernomen. Nu is het toeleven naar deze vakantie in het najaar als het weer hier weer wat minder zal zijn en het daar nog heerlijk zo’n 20 tot 24 graden!

Wij zijn niet van het hete weer, dus voor ons perfect… okay de kans op neerslag is in het najaar ook wat groter maar dat overleven we vast wel!

Behalve de reservering van het huisje hebben we nog niets geregeld, maar daar hebben we de komende maanden de tijd voor. Op de meeste sites zijn de tickets voor het najaar 2017 nog niet eens te boeken en een huur auto regelen nu is ook nog weinig zinvol. Kortom, nu is het even rondkijken en nadenken over wat we willen en hoe! Hebben al gehoord en gezien dat de ticketprijzen erg kunnen verschillen dus ook daar even oren en ogen open.

Plannen

Voor onze tijd daar moeten we nog een plannetje maken, wat willen we zien en wat gaan we doen. We hebben natuurlijk al genoeg gehoord en op foto’s gezien aan leuke en bijzondere dingen om te gaan bekijken en doen. Maar goed, wat gaan wij doen? Gelukkig nog een jaar om dat te beslissen en ervoor te sparen!

Heb jij nog tips voor ons? Wat moeten we echt bekijken of doen in de omgeving van Carvoeiro? Of wat juist helemaal niet? Of weet jij hoe we de beste, meest betaalbare reis kunnen boeken? Laat het me gerust weten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

 1. Ik heb 4x in cavoeiro geweest!
  In quinta do paraiso.
  Super leuk stadje met veel leuke straatjes en restaurantjes.
  Een ijssalon met zelfgemaakte hoorntjes.
  Supermarkt op 10 min rijden heel handig.
  Jullie gaan daar veel plezier hebben!# beetjejaloers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge