Op vakantie gaan… leuk maar tegelijkertijd een klein drama, het huis moet schoon en opgeruimd, de was moet allemaal weg zijn, alle spullen ingepakt en dan maar hopen dat we niets hebben vergeten. Om maar niet te spreken over terugkomen van vakantie! De auto leeghalen, alles uitzoeken en terug leggen op de juiste plaats, de was wegwerken en ondertussen de kinderen entertainen.

Ja, we zijn op vakantie geweest, maar wat een gedoe toch altijd weer! Begrijp me niet verkeerd, heerlijk dat we af en toe op vakantie kunnen en mogen. En misschien ben ik ook wel veel te veeleisend, ik wil het liefste thuis komen in een huis waar het schoon en opgeruimd is zodat we bij thuiskomst alles alleen maar hoeven op te ruimen en hoeven te wassen wat nodig is.

Het inpakken vind ik zelf de grootste sport, het inpakken en bepalen wat er precies mee moet vind ik best lastig. Het lastigste? De kleding, wat moeten we meenemen? Wat voor een weer zal het echt worden? Vaak kies ik dan voor laagjes, jurkje met legging en een vestje voor de meiden, bij warm weer kan het vestje uit en nog warmer ook de legging. Voor mezelf gaan er lange broeken met shirtjes en vestjes mee.

Wat we ook lastig vinden zijn de spullen voor het entertainment voor de meisjes. Er is echt van alles meegegaan, van buitenspeelgoed en knutselspullen tot de mp3 speler en Nintendo DS. Daarnaast hebben we nog leuke spellen-en kleurboekjes gekregen van Tante Mimi die mee zijn gegaan.

Wat wellicht herkenbaar is voor veel…. dan ben je weg thuis en ga je nog na of je echt niets vergeten bent, begin je te twijfelen of je het echt wel mee hebt genomen. Puntje bij paaltje heb je juist dat wel mee, maar ben je iets heel stoms vergeten…. herkenbaar?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge