Altijd spannend was dat, Valentijnsdag! Wat ik me vooral van Valentijnsdag herinner is dat we op de middelbare school in de gelegenheid werden gesteld om anoniem een roos te kopen en te laten bezorgen aan iemand. Elk jaar weer was het spannend! Soms gaf je een roos en soms kreeg je er ééntje. Maar goed een roos is tijdelijk, persoonlijk vind ik het leuk om een blijvend valentijnscadeau te geven.

Een aantal jaren al gaf ik geen cadeau meer met valentijnsdag, het was met enige regelmaat een soort van éénrichtingsverkeer. Op een gegeven moment was ik er klaar mee, maar soms kom je iets tegen wat gewoon te leuk is om niet te geven!

Mijn Valentijnscadeau voor hem

   Dit jaar heb ik dus een valentijnscadeau uitgekozen bij Radbag, een webshop waar ik toch met enige regelmaat leuke spulletjes bestel. Een poosje geleden kocht ik mijn lightbox bij Radbag en tijdens het rondkijken kwam ik de multifunctionele Tech Pen tegen.

Destijds bestelde ik de pen niet, maar toen we laatst weer aan het klungelen waren met een klein schroefje moest ik weer aan die pen denken! Toch wel handig als de man niet naar beneden de schuur in hoeft voor een kleine schroevendraaier maar er gewoon zoiets in huis ligt.

Meer voor hem

Er is zoveel leuks om hem cadeau te doen! Behalve de erg handige pen kwam ik onderstaande cadeautjes ook nog tegen, leuk voor hem… maar niet altijd voor mij (daarom is het de Tech Pen geworden). Omdat ik zoveel leuke dingen heb gezien hieronder wat tips!

Bieren wereldreis van Radbag♦ Bierenwereldreis

Houd je partner wel van wat afwisseling en sensatie? Gek op eens iets nieuws proeven? Ja?
Dan is deze bijzondere geschenkdoos vol met bieren uit de hele wereld een erg leuk cadeau! Er zitten bieren in uit meerdere landen, onder andere Thailand, Peru en België. Er zitten in totaal negen soorten bier in en geen biertje smaakt hetzelfde.

Een welkom geschenk voor de man (of vrouw) die van bier, afwisseling en wat nieuws houdt!

chewbaca badjas Star Wars - foto van radbagChewbacca badjas

Ik denk wel dat het een typisch mannencadeautje is en ik heb er helemaal niets mee… maar een badjas geïnspireerd op Star Wars kan een succesvol cadeautje zijn! Het is dat de man in huis hier geen badjassen draagt, anders had dit wel een mooi cadeau kunnen zijn!

Het is een comfortabele, warme badjas die bruin is van kleur. De badjes is aan de voor- en achterkant voorzien van Chewbaccas energiecellengordel en heeft een bruine zak die eruit ziet als Chewie’s pocket. Echt een passend cadeau voor een Star Wars fan.

darth_vader_3d_light_1 fot van RadbagStar Wars 3d muurlamp

Een echte Star Wars fan kan zo’n lamp wel waarderen! Je hebt de keuze uit Darth Vader of een lichtzwaard dat ‘door de muur’ komt. Met een sticker in perspectief en met de vorm van een scheur in de muur, zo lijkt het alsof ze dwars door je muur zijn gekomen.

 

 

Radbag - Fucking strong coffeeF*cking Strong Coffee: verrekte sterke koffie

Deze koffie heeft een poosje in mijn winkelwagentje gelegen… maar is het niet geworden!

De koffie is verrekte sterk, sterker als de gewone koffie die in de supermarkt verkrijgbaar is. Hoe vaak ik mensen niet hoor zeggen dat ze een ‘bakkie’ (sterke) koffie nodig hebben om wakker te worden. Nou hét perfecte cadeau dan toch?

 

Radbag - gepersonalisserde poster _foto van RadbagWeet je nog toen? Gepersonaliseerde poster

Een superleuk persoonlijk cadeau voor bijzondere gelegenheden! Zelf heb ik mijn man deze poster gegeven met zijn verjaardag. Ik had geen idee wat te geven en heb deze poster aangepast met allerlei zaken die bij ons gepasseerd zijn. Van een oude auto die het af liet weten tot het trouwen en de geboorte van de meiden.

De poster is makkelijk te maken, op de site hoef je alleen de tekst maar te typen en hij verschijnt in de perfecte lay-out. Nadat je de tekst klaar hebt kan je kiezen welke kleuren combinatie je wil op de poster, daarna kan je de poster bestellen!

Ook nog…

Vos lampje_radbag hoe gaafVoor in huis bestelde ik ook nog een vos lamp, gewoon omdat het leuk is! Toen die geleverd werd mochten de meisjes het uitpakken… direct was er gedoe over wie het lampje dan wel op haar kamer mocht.

Helaas voor de meisjes, deze blijft in de woonkamer zodat we er allemaal van kunnen genieten. Nu willen ze hem zelf bestellen, tja daar kan ik dan weer weinig tegen in brengen. Binnenkort dus nog twee vosjes bestellen voor de dames!

Winactie

We gaan € 25,– shoptegoed weggeven zodat je zelf een leuk valentijnscadeau kan bestellen! Leuk of niet? Je kan met dit shoptegoed zelf gaan shoppen bij deze leuke webwinkel en een keuze maken uit de vele producten die zij aanbieden.

Hoe maak je kans op het shoptegoed?

Echt veel is er niet voor nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden om deel te nemen.

 • Laat in een reactie onder dit artikel, op Veusteveul.nl weten dat je mee doet.
 • Like de Facebookpagina van Veusteveul, volg ons op instagram of twitter!
 • Het zou leuk zijn als je deze actie deelt, het is echter geen verplichting!

Deze winactie loopt tot en met maandag 30 januari 2017, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

51 comments

 1. Wat handig zo’n pen! Dat zie ik ook wel zitten voor mijn man, waag graag een kansje! Ik volg u al een tijdje op Twitter en Instagram (marcia1981k)

 2. Ik ben van de kado,’s die net wat anders zijn.. ik.sla de site op

  En die pen dat is mooi kado voor manlief als hij morgen aangenomen zou worden

  Thanks voor de tip, dus shoptegoed is zeker welkom

 3. Wij doen nooit aan Valentijn. Mijn man heeft er echt de pest aan. Hoe leuk zou het zijn om dan een keer toch iets voor hem te kopen? Alhoewel… Onzin kopen heeft hij echt een hekel aan, maar die Chewbacca badjas! Wat zou dat lachen zijn. Goed, ik doe een keertje mee! Ik zal je fb pagina liken. Ik volg je al op insta en volgens mij ook op Twitter. Ik zal even kijken en in ieder geval je bericht delen.

 4. Mijn partner vind Valentijnsdag onzin, dus doet er niet aan. Ik blijf hem er toch elk jaar aan herinneren om hem te plagen. Ik zou gaan voor een lightbox (leg de rest graag bij, en staat nog steeds op mijn verlanglijstje), die zou ik dan in de kamer zetten met Valentijnsdag erop, hint hint hahaha

 5. Leuke actie! Zeker doen wij aan valentijnsdag, alhoewel wij wel erg romantisch zijn en elkaar vaak verrassen met lieve kadootjes en/of is het maar een lief briefje smorgens… We gaan dit jaar verbouwen, dus nog niet echt aan valentijn gedacht door de omstandigheden haha… Uhhhhh zal helemaal super zijn dat fijne shoptegoed van radbag te mogen winnen voor mijn lieverd… Ik zag in de shop de ‘anti-zeur-spray’ hahaha… die is geniaal en die zal ik zeker bestellen 😛 Soms kan ik nogal eens zeuren, daar ben ik me van bewust hoor hahaha vandaar dat ik dat wel humor vind! Verder een leuke gadget voor in onze nieuwe keuken die dan in maart gaat komen! 😉
  Groetje Ilsiee

 6. Heb al vaker rondgesnuffeld op de website en vind echt dat ze hele originele spullen hebben, daar hou ik wel van. Tot nu toe nog niets besteld, maar wie weet komt daar verandering in. Ik waag een kans. Ik volg je al hele tijd op Fb en nu ook op Twitter (bakra1979)

 7. Tuurlijk doe ik mee; al helemaal omdat je me nu op heel veel leuke ideeen gebracht heb, dus ik weet ook gewoon zeker dat ik kan slagen.

 8. Alwéér een geweldige winactie!! Bedankt voor het showen van deze website, want ik heb meteen een plek voor verjaardagscadeautjes voor mannen!!! Vind je dat ook altijd zo moeilijk? Voor vrouwen weet ik altijd cadeaus genoeg te verzinnen, maar mannenverjaardagen vind ik altijd verschrikkelijk! Deze website zou dat hele probleem wel eens opgelost kunnen hebben!!!

  Ik heb best even gekeken, erg leuke dingen! De poster met de quote vind ik geweldig, het kaartje van one in a million, de lightsaber mét geluid, maar het aller, aller, allerleukste vind ik de poster met weet je nog toen… GEWELDIG!!!

  Ik ga heel hard duimen dat ik hem met Valentijn aan mijn liefste cadeau mag doen met behulp van deze cadeaubon, want mijn budget laat het nu sinds de komst van de nieuwe pleegbaby even niet toe…

  Oh ja en ik volg je op alle social media! 😉

 9. Leuke actie, ik doe graag mee :).
  Handig dat je alvast een paar cadeau suggesties geeft! Een cadeau voor een man bedenken vind ik toch altijd wel moeilijker dan voor een vrouw, dus de inspiratie is echt handig.
  Ik heb helaas geen Facebook of Instagram, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr).

 10. Zo leeeeuk deze webshop!! Echt veel leuke hebbedingetjes! Daar kan je je valentijn zeker blij mee maken! Ik zou heel graag meedoen! <3 duimen, duimen!

 11. Wat een leuke winactie! Ik zou iets voor mijn vriend kiezen. Dat heeft hij wel verdiend. Het zou dan waarschijnlijk iets van een gadget zijn want daar houd hij wel van.

 12. Nog nooit een valentijnscadeau gekocht maar dit jaar 20 jaar samen. Dan wordt het wel tijd. Bij Radbag slaag je altijd voor een mooi cadeau!!

 13. Oeh! Ik doe graag mee! Met Valentijn mag je ook iemand anders verrassen dan je vriend toch? Ik zou mijn nichtje er héél graag blij mee maken. En dan natuurlijk wel via met een anonieme kaart met leuke tekst in de bus. Zodat ze er nooit achter komt van wie ze hem heeft. Dát is Valentijn!
  Hihi, haar man zal zich op zijn hoofd krabben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge