V&D logo... v&D is er niet meer!Het lijkt me duidelijk dat er te weinig verkocht werd, anders gaat een “stabiele” keten als V&D niet over de kop. Maar tjonge, ik vind het toch wel jammer! Nu 128 jaar gaat een grote Nederlandse keten kopje onder… jammer! 

Een paar weken geleden zat ik nog met mijn oudste dochter bij V&D in Veenendaal te genieten van een heerlijk glas met latte macchiato.

Mijn herinneringen aan V&D

Zelf ben ik van 1981, dat maakt direct duidelijk dat ik zelf niet bewust de aapjes bimboboxen heb meegemaakt… maar de verhalen over die aapjes ken ik wel.

Logo zoals het in mijn geheugen zit van V&DMijn eigen herinneringen zijn vooral de keren dat ik met mijn kleedgeld en moeder richting Arnhem ging! Kleding kopen, op zoek naar koopjes en altijd was de V&D een onderdeel van mijn zoektocht naar kleding.

Maar dan, zoals de meeste van mijn leeftijd, de schoolcampus! Wie heeft er nu geen schoolartikelen gehad van de V&D? In de zomervakantie richting de campus om daar een agenda uit te zoeken en schoolspullen, uiteraard het liefste allemaal van één serie alles mooi bij elkaar.

Heel oud v&d logo! In de kelder hadden ze in Arnhem een koopjes gedeelte… tenminste wij noemde dat de koopjeskelder, vaak was het merendeels kleding dat er was, maar altijd leuk om even doorheen te snuffelen!

Het prijzencircus gekte, man, één keer geprobeerd… nooit meer! Het was zo ongelooflijk druk dat ik meteen afgekickt was na één keer. Tenminste toen ik er bewust heen ging! Afgelopen september kwam ik er per ongeluk in terecht omdat ik jurkjes voor de meiden wilde hebben en bij V&D leuke had gezien. Me niet bewust van het feit dat het V&D prijzencircus was!

De Frendz kinderkleding, leuke kleding voor de kids. Mijn meiden hebben héél wat kleding (gehad) die ik bij V&D heb gehaald.

Einde V&D, jammer!

Echt, ik vind het jammer, echt jammer dat het er niet meer is. Als wij ergens naar toe gingen waar een V&D was gingen we daar toch echt standaard heen. Even rondkijken, koffie drinken, plassen op de mooie en schone toiletten. Of het nu in Den Helder was, Arnhem of Nijmegen.

Zelf kocht ik er graag kinderkleding, producten van Rituals of mijn heerlijke glas latte!

Ga jij de V&D missen? Of maakt het je niet zoveel uit dat de V&D winkels verleden tijd zijn?