Naar de bioscoop met een hoge buiten tempratuur is aan te raden, wat een rust!

Tot de pauze van een realtief nieuwe film Transformers 4.
De betreffende bioscoopzaal liep leeg…. allemaal mannen toch wel tegen of in de veertig, mmmm dat nodigde uit tot een gesprekje met mijn bijna veertig jarige man!

Ja, dat was echt leuk vertelde hij, dat keek ik graag het was een tekenfilm serie. Ik kan me er, als 33 jarige alleen van herinneren dat ik het maar stom en raar vond. Een auto die in een robot veranderde en dan in diverse varianten, maf en zo nep dat was niets voor mij als jong meisje.

Transformers is begonnen in 1984 verteld Wikipedia me, ik was drie, mijn man tien volgens hem echt wel dé leeftijd van toen om het leuk te vinden. Nu heeft de ‘generation 1’ geduurd tot 2002, maar tot op heden is het er nog. Allemaal wat hipper en nieuwer als ik het mag geloven.

Maar terug naar die mannen die daar behoorlijk aanwezig waren. Ze waren er vol van, kennelijk echt een mannenavond, of eigenlijk meer een jongensavond aan het praten en het enthousiasme te horen. Er vlogen namen van figuren door de bioscoop en de ene vond het nog leuker als de ander.  De tijden van toen waren duidelijk aan het herleven.

Niet alleen voor mij was het opvallend, een groepje jonge meiden vroeg zich af waar de veertigers over hadden…. gelukkig ik ben niet de enigste die het kennelijk niet zo interessant lijkt te vinden.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge