Verjaardag vieren en jarig zijnGisteren was ik jarig, nu ben ik zelf niet zo van het vieren van mijn verjaardag. Al jaren vind ik het niet de leukste aangelegenheid die ik kan bedenken. Feestjes van andere vind ik overigens wel leuk, die van mijn man, de kinderen of andere familieleden. Cadeautjes kopen en mensen verrassen, dat is leuk! 

Maar als het om mijn eigen verjaardag gaat, nee laat maar zitten het is gewoon niet mijn hobby.

Verjaardag vieren

Met familie en vrienden

Sinds de geboorte van onze jongste dochter vieren we onze verjaardagen samen, eigenlijk vieren we haar verjaardag en ik ‘lift mee’. We schelen elkaar slechts een aantal dagen, dus handig zolang onze dochter dat ook (nog) leuk vindt.

Ik vind het gezellig als er mensen wat komen drinken en eten maar het hoeft niet persé of alleen als ik jarig ben, dat mag ook best als ik 35 jaar, 7 maanden en 3 dagen oud ben. Dus wees welkom ergens in het jaar!

Op het werk

Op mijn werk zijn ze heel eigenwijs… gewoon slingers ophangen en blijven vragen of ik trakteer. Nee dus! Ik trakteer niet en slingers hoeven ook niet, al dat handjes schudden en gekus hoeft van mij namelijk ook niet.

Zelf schuif ik niet aan bij de koffie als er iemand jarig is, ik ga nooit naar het gezamenlijk koffie drinken (want zonde van mijn tijd… er ligt werk genoeg) en de taart of lekkers dat er dan is sla ik over. Soms komen mensen nog langs, dan neem ik af en toe wat maar het is vaker niet dan wel (iets met opletten wat ik eet).

Kortom, ik trakteer niet (meer) en vier geen verjaardag… maar helaas kom ik er niet altijd onderuit!

Mijn 35ste verjaardag

Ik vierde mijn verjaardag gelijk met mijn dochter, waarbij zij het middelpunt was! Op mijn geboortedag ben ik met de meisjes naar de speelgoedbank gegaan waar we even hebben opgeruimd, gegeten en net na de middag met een vriendinnetje van de oudste, haar zus en moeder boeken uitgezocht om vervolgens op de fiets naar huis te gaan om de speeltuin onveilig te maken!

Tot slot zijn we met ons vieren richting Veenendaal gegaan, daar zijn we iets gaan eten met ons gezin. Vervolgens hebben we geshopt voor de super goede rapporten van de meiden, ze kochten t-shirts van Emoji!

Hoe vier jij je verjaardag en hecht jij waarde aan alle aandacht die er dan ‘in eens’ voor je is?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Ik vind het echt gezellig als er bij het feest alleen maar de beste vrienden en familieleden zijn dus ik ga volledig akkoord met de auteur hier! Ook denk ik dat als een 35 wordt dan moet je toch over iets bijzonders nadenken zodat het evenement zal echt speciaal voor je zijn. Ik heb kort geleden gehoord over de mogelijkheid om een tenthal te huren om daar een feest te vieren en het lijkt me wel een leuk idee omdat het superleuk en gezellig is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge