Verjaardagscadeau 9 jarigeWat is nu een goed, leuk en vooral welkom verjaardagscadeau voor een 9 jarige? Ik of eigenlijk wij vinden het erg lastig! Nog meer Lego? Knutselspullen of heel wat anders? Elke keer weer probeer ik origineel te zijn, maar met wisselend succes.

Onze dochter is meestal nogal praktisch ingesteld, ze vraagt zelden om bepaald speelgoed bijvoorbeeld.

Wat koop je voor een bijna 9 jarig meisje?

In maart is ze jarig, ons mini meisje! Maar wat geef je een meisje dat eigenlijk heel praktisch is ingesteld en niet vraagt om speelgoed, een spelletje of dergelijke dingen? Toen ik haar vroeg wat ze wilde hebben vertelde ze dat haar dansschoentjes wat te klein waren en dat ze nog wel nieuwe spullen voor het zwemmen wilde hebben. En iets uitzoeken in Parijs of Disney was ook prima!

Tja, wat doe je dan? Natuurlijk geven we haar niet alleen een cadeautje in Parijs, ze krijgt gewoon verjaardagscadeautjes.

Tot nu toe gekocht aan cadeautjes

Onze dochter gaat binnenkort bij de minoren trainen met het zwemmen, dan heeft ze wat zwemspullen nodig zoals een kickboard, pullboy en zoomers. Jaja, deze mama heeft zich verdiept in wat het allemaal is en ik ben geslaagd! Zoomers heeft ze al een poosje maar die andere twee daar moest ik me toch even in verdiepen.

Na wat rondkijken en samen kijken wat nu eigenlijk leuk is voor als ze straks ‘echt’ nodig zijn kwamen we uit op dit kickboard, deze pullboy en ik bestelde er een tas of eigenlijk meer een netje bij waar het spul in kan.

Wat wil ik nog kopen of bestellen?

Ze wilde ook graag nieuwe balletschoentjes, maar punt is dat ik nog even haar voeten Verjaardagscadeau 9 jarige... best lastig!moet meten om te kijken welke maat voordat ik ze kan bestellen bij Balletkledingwinkel.com.

Dit alles bij elkaar is al behoorlijk wat, maar wil haar eigenlijk nog echt iets voor haarzelf geven… niet gerelateerd aan wat ze ‘nodig’ heeft. Toen ik het haar vroeg had ze het over kleding of slippers, tja… dat bedoel ik nu net niet!

Kortom ik denk dat we een tevreden dochter hebben die best praktisch denkt, soms iets te (zo denk ik er nu over door haar verjaardag die er spoedig aan komt). En wij? Wij moeten héél hard nadenken wat we haar nog gaan geven!

Heb jij nog een mooi, leuk of grappig idee voor een verjaardagscadeau voor een 9 jarige dame?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge