Verjaardagscadeau op de site van RadbagNog een maand en dan mag ik mijn verjaardag vieren… vijfendertig word ik dan al weer! Maar ook zijn mijn ouders, zusje en opa jarig in juli en augustus, altijd een sport om weer geschikte cadeautjes te vinden! Ik ging op zoek naar cadeautjes die ik leuk zou vinden om te geven maar ook om te krijgen!

Met de beste wil van de wereld probeer ik een passend cadeau te geven aan jarige, soms lukt het me gewoon niet… ik vind niets passends, heb geen inspiratie of de tijd ontbreekt me. Afgelopen week ik heerlijk zitten kijken op de website van Radbag en kwam ik veel leuke cadeaus tegen!

Mijn verjaardag!

Volgende maand ben ik jarig, zelden weet ik wat ik zou willen hebben als mensen het me vragen. Sinds 2010 vier ik mijn verjaardag samen met onze jongste dochter en ligt de focus op haar verjaardag, niet voor niets… ik ben namelijk niet zo van het verjaardag vieren.

Maar hé, een verjaardagscadeau krijgen is best leuk dus ook voor mezelf heb ik even rondgekeken en leuke dingen gezien! Ik moet zeggen dat er echt heel veel grappige, leuke maar ook praktische producten op staan.

Mijn verjaardagscadeau top vijf

Best lastig om een top vijf te maken, ik vind veel te veel producten leuk!! Op een gegeven moment had ik er nog acht op mijn lijstje staan, maar dit is mijn top vijf geworden!

Tafellamp bioscoop lichtreclame ~ Zo gaaf… je kan het passend maken voor feestdagen of verjaardag!

Hippe koffiesjablonen ~ Hiermee kan je, je koffie nog leuker presenteren!

Baby Nessie thee-ei ~ Superleuk om zo je thee klaar te maken, een dino in je theemok!

♥  Origami notitieblaadjes ~ Voor een tekende en vouwende beller zoals ik een uitkomst! 

Belangrijke Data – personaliseerbare poster ~ Een poster waar je belangrijke data op kan vastleggen, super persoonlijk en bijzonder!

Verjaardagscadeau geven…

Een verjaardagscadeau kopen is niet altijd even gemakkelijk, vooral omdat ik probeer iets te vinden wat passend is bij de jarige. Soms komt het voor dat het verjaardagscadeau perfect past en soms is het een wat neutraler cadeau.

Gaaf verjaardagscadeau op Radbag.nlEr is een speciale pagina van Radbag waarop je, op een makkelijke manier een passend verjaardagscadeau kan vinden je vind hem op http://www.radbag.nl/verjaardagscadeau.  Vervolgens kan je kiezen voor welke ‘doelgroep’ je een cadeau zoekt en dan kan je nog op bedrag filteren.

Op deze manier kwam ik vele leuke cadeautjes tegen voor jarige in ons familie en vriendenkring. Neem nu de elpee onderzetters, voor wijnliefhebbers dit gave ‘wijnglas’SticknFind om je spullen te vinden of een eenhoorn lamp.

Ben jij origineel als het gaat om cadeautjes? Wat vindt jij het leukste cadeau op de site van Radbag?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

7 comments

  1. Gaaaaaf die elpee onderzetters! Shit mijn vader is net jarig geweest! En hij heeft ook al wat voor vaderdag gehad. Ik ga deze onthouden. Volgend jaar. Heel leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge