Tinkerbell verkleedjurkDat cadeautje wat de laatste keer hier verscheen, die etui? Die waren voor de verjaardagen van de juffen. Maar als de juffen een cadeau krijgen voor de verjaardag mag je natuurlijk ook verkleed naar school. Maar hoe is toch elke keer weer een ‘fijne’ opgave, hoe gaat je nu naar school is dan ook telkens de vraag??

 

Wensen

Al weken riep onze oudste dochter dat ze als Tinker Bell naar school wilde, bij de winkels vond ik maar niets wat erop leek en online kon ik alleen voor te veel geld iets vinden. Toen ben ik gaan denken, hoe ga ik dit nu weer voor elkaar krijgen? Een groen jurkje zoeken en daar vleugels bij doen? Nee, daar zou ze niet intrappen.. maar wat dan?

Disney patronen boek

Ik bestelde het Disney patronen boek en daar wilde ik het jurkje uit maken dat voor Tinker Bell is, toen het boek binnen was zag ik veel leukere elfjes, maar ze wilde er niets van weten. Het werd dus Tinker Bell of ik dat nu wilde of niet… dit moest het worden en niets anders.
Tinkerbell jurk gemaaktZelf de tinkerbell jurk gemaaktGelukkig was ze meer dan tevreden,
ik was zelf verre van tevreden, maar had geen mogelijkheid het opnieuw te maken!
Het was een gepuzzel, het leek wel of ik een soort black-out had! Maar helaas het is niet anders en ze is er blij mee, prima dan maar.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge