zelf kleding maken - nu vestjes scorenDe afgelopen tijd maakte ik een aantal jurken voor de meiden, de zogenaamde maxi dress. Er zijn een vijftal maxi jurken van de machine gerold, mouwloze maar lange jurken! Nu valt de zomer tot op heden wat tegen en de meisjes willen hun jurken aan, ik ben nu op zoek naar vestjes en leggings die ze erbij kunnen dragen!

Eerlijk is eerlijk, echt de juiste kleur vinden is best lastig! Ik ben zelfs met stukjes stof de winkelstraat in geweest, zonder succes!

Online lijkt het beter te lukken, onder andere bij OTTO kwam ik een aantal leuke vestjes tegen die onze goedkeuring kunnen wegdragen, het lijken de juiste kleurtjes te zijn. De goede kleur en model vestjes vinden is best even zoeken!

Bij één van de jurken wilde ik graag een roze vestje, dochterlief denkt er anders over… haar reactie was ‘Mam, doe mij maar gewoon donkerblauw hoor!’.

Vestjes gevonden!

Voor beide dames maakte ik een grijze jurk, de ene met flamingo’s de ander met veren, hierbij zochten we een wit vest!

Wit vest van Otto.nlZelf kleding maken - vestje voor maxi dress Zelf kleding maken - jurk

De meest lastige vonden wij de beige en witte jurk met donkergrijs/zwarte print, uiteindelijk gaan we vermoedelijk voor de zwarte bolero!

Zwarte bolero van Otto.nlWitte jurk met zwarte veren print - ook een zwart vestje! Beige met antraciet sterren printje - zwart vest?

En dan als laatste het jurkje waarbij ik eigenlijk een roze of groen vestje in gedachten had, helaas werd dat idee afgekeurd door onze oudste! We zijn er nog niet uit of het een lang vestje zal worden of een bolero… onze dochter wilde er nog even over nadenken!

Langer blauw vest - voor bij de maxi dressBolero in het blauw voor bij de jurk!Jurk met dierenprint - nu het vestje nog

Lange witte leggings voor onder de jurken die ik zelf maakte!Vervolgens wilde ik graag iets neutraals voor onder de jurken als het wat fris is, het liefst een lange, witte legging! Wat ik vooral kon vinden waren lange leggings die niet effen wit waren of het waren 3/4 leggings, uiteindelijk gevonden, ook bij OTTO!

Teveel te zien online!

De zoektocht naar de vestjes en leggings is echt wel een ding met onze dochters ernaast… er is veel te veel moois te zien tussen de meidenkleding! Onze meiden vielen spontaan voor de complete sets van Kidoki die op de site staan. Helaas voor hen hebben we nu even genoeg kleding in huis als alle vestjes en leggings binnen zijn.

* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge