Blog Veusteveul.nl - vierhonderste blog! Lekker bloggen!Mijn blog, Veusteveul.nl staat eigenlijk pas sinds november 2015 online. En nu heb ik toch al vierhonderd artikelen online en heeft mijn blog de 1500 unieke bezoekers aangetikt! Voor een groot aantal blogcollega’s zal dit waarschijnlijk ‘peanuts’ zijn maar hé ik ben er trots op!

Voor dat mijn blog op dit internetplekje kwam blogde ik op een wordpress account, waar ik zo’n kleine vierhonderd bezoekers per maand had met hier en daar een uitschieter. Nog verder daarvoor schreef ik ook al, een aantal blogjes daarvan zijn hier nog terug te vinden.

Van toen tot nu

Dik ruim elf jaar geleden begon ik met bloggen, in oktober 2004 een hele andere tijd als je het mij vraagt qua bloggen. Maar niet minder leuk! Toen schreef ik vooral voor en met lotgenoten.

Mijn blog van toen, die vooral ging over onze kinderwens en alles wat daar bij kwam kijken. Vanaf 2007 veranderde de blog in een soort moederblog waar van alles werd besproken, compleet met filmpjes en foto’s van onze dochter. In 2010 kwam onze tweede dochter en blogde ik gewoon door.

In de tussentijd veranderde web-log naar weblog en later werd het blogger, die hobbels heb ik doorgelopen tot het bloggen niet meer goed voelde! Ik besloot mijn blog offline te halen en onder een nieuwe naam, Veusteveul, anoniemer opnieuw te beginnen.

Mijn plekje hier!

Het heeft wel wat voeten in de aarde gehad voor ik besloot om op een eigen domein te gaan bloggen. Want wat als het me niet zou lukken het allemaal om te zetten en er zal wel een hoop bij komen kijken.

Na een zoektocht van maanden kwam ik uit bij JustHost die mijn blog over heeft gezet en mij de kans en hulp heeft geboden om mijn blog te krijgen zoals ik het zelf wil! Nu achteraf zeg ik, deze stap had ik veel eerder moeten nemen! Ik wil niet anders meer.

Ik hoop nog heel lang te blijven bloggen, al verwacht ik niet dat ik dagelijks blijf bloggen zoals op dit moment al een aantal maanden. Mijn inspiratie blijft behoorlijk hoog, er komt vast een tijd dat het anders is en dan zal ik terug gaan naar 3 tot 4 keer per week zoals ik dat eerder ook heb gedaan.

Hoe lang ben jij (al) in “blogland” te vinden?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge