#30DayBlogChallengeIk volg ruim zeventig blogjes, via mijn favorieten maar ook via andere kanalen. Alle bloggers die ik volg hebben iets waardoor ik toch zo nu en dan richting hun blog ga om eens lekker te lezen en rond te kijken. Nu heb ik mijn drie favorieten al eens genoemd in De blog top drie TAG, voor deze challenge kies ik voor vijf andere bloggers. 

Vijf bloggers die ik volg

Als eerste ga ik ze even opsommen… kort maar krachtig met linkje!

Twee van de blogjes heb ik onlangs pas leren kennen door deelname aan Mama Challenge 2016, de andere volg ik al wat langer!

Waarom ik deze blogs volg

Zjojes ~Joyce

Geen idee hoe lang ik Joyce al volg, ik denk een jaar of vijf… het is wat rustiger op haar blog als voorheen. Maar een blog van een creatieve moeder die schrijft over wat haar bezighoud, creatieve dingen en de laatste tijd veel foto’s.

BBlogt ~ Bianca

Een mamablog of familyblog, geschreven door Bianca! Op BBlogt vindt je werkelijk alles wat je als moeder bezig kan houden of wat je kan doen. Van speelgoed tot vakantie of uitjes, je vindt het er allemaal. Een hele fijne, rustige blog om te lezen.

Mama’s liefste ~ Fleur

Fleur, moeder van twee dochters blogt over het moederschap en alles wat daarmee te maken heeft. Ook schrijft ze reviews en doet ze graag mee met prijsvragen en test ze producten voor testpanels. Een leuke veelzijdige blog!

MizFlurry ~ Fleur

Een blog over alles wat Fleur leuk vindt, kortom ook veel diversiteit! Denk aan recepten, creatieve ideeën, maar ook tips en downloads op digitaal gebied en tips voor spelletjes en uitjes!

Mijn kind kan de was doen ~ Leonie

Op de site van Leonie vind je opvoedtips, uitjes en allerlei andere tips! Zij geeft aan dat het belangrijk is om zelf ook gelukkig te zijn, want alleen als je zelf gelukkig bent kan je goed voor je kind zorgen. Om die reden blogt ze over een happy leven!

Mijn voorkeur…

Wat ongetwijfeld opvalt is dat het allemaal blogjes zijn die divers zijn en geen specifiek onderwerp hebben, ik hou van lezen van alledaagse dingen en dan ook wel zo divers mogelijk!

Welke blog zou ik echt moeten volgen? Laat het me weten!

 

Dit is het vijfde artikel naar aanleiding van de #30DayBlogChallengeNLdie HareMaristeit lanceerde. 

30-DayBlogChallenge

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge