Vijf dingen waar ik niet zonder kanVijf dingen maar? Dat is best lastig! Wat zijn de vijf dingen die ik het meest gebruik? Wat is belangrijk voor mij? Het gaat om dingen, niet om mensen of dieren anders was de lijst van vijf te kort geweest en was ik er dus niet uitgekomen! Ik moest er echt wel goed over nadenken, kies ik in dit artikel voor noodzakelijke dingen? Of kies ik voor wat er als eerste in me opkomt? Ik heb voor het laatste gekozen! Hier komen de vijf dingen waar ik niet zonder kan…

 

Internet

Onder andere door mijn blog, maar ook de contacten die tegenwoordig best veel digitaal gaan roep ik direct internet. Zonder internet zou ik mijn post niet meer kunnen lezen aangezien het steeds meer digitaal gaat. Maar ook mijn blog… het is mijn hobby maar zonder internet geen blog!

Om nog maar te zwijgen over de bankzaken bijvoorbeeld, ik zie werkelijk geen bankafschrift meer en transacties met een acceptgiro doen? Denk data de kinderen niet eens weten wat het is, want mama betaald alles met de telefoon of op internet.

Bril

Sinds ik 18 ben draag ik voltijds een bril, daarvoor enkele jaren een bril gehad, achteraf gezien was het niet de juiste bril toen. Maar goed mijn bril dus! Ik heb nauwelijks sterkte maar wel een prisma in de glazen waardoor ik geen hoofdpijn meer heb! Die bril moet dus ook gewoon bij die vijf dingen waar ik niet zonder kan!

Laptop

Heel veel dingen kan en doe ik wel op mijn telefoon en anders tablet, maar echt lekker werken aan mijn site of het afhandelen van mail enzovoort doe ik toch het liefste achter de laptop. Zo veel makkelijker, met name het typen op een ‘normaal’ toetsenbord scheelt enorm veel tijd en fouten (lang leve de autocorrect op die andere dingen).

Koffie/thee

Stiekem zijn dit twee dingen, maar beide kan ik echt niet zonder! Koffie omdat ik er energie van krijg en er me echt eventjes wat beter door kan voelen. Op voorwaarde dat het echt een lekkere bak koffie is overigens, anders haak ik af en neem ik thee!

Koffie drink ik niet de hele dag, de andere tijd drink ik thee… dus ook dat is onmisbaar voor mij!

Telefoon

Ik roep soms, echt hadden we nog maar de ‘goede oude tijd’ dat er geen mobiele telefoons waren. Dan praten mensen weer en kijken mensen niet de hele tijd op hun schermpje. Maar tegelijkertijd is het zo fijn om gewoon altijd van alles te kunnen doen onderweg, om altijd bereikbaar te zijn.

Die meerwaarde van altijd bereikbaar zijn heb ik overigens vooral als de meisjes niet bij mij zijn. Als we samen zijn is de telefoon minder ‘noodzakelijk’ voor me.

Na het schrijven van bovenstaande zocht ik eens in Google op “Vijf dingen waar ik niet zonder kan” en kwam uit bij andere bloggers die ook deze vraag van de challenge hebben beantwoord. Opvallend hierbij is dat iedereen wel zo ongeveer hetzelfde benoemd, typisch bloggers dingen?

Wat zijn dingen waar jij niet zonder kan? Laat het me weten!

 

Dit is een artikel naar aanleiding van de #30DayBlogChallengeNL die HareMaristeit lanceerde. 

#30dayblogchallengeNL

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge