Vandaag vijf jaar geleden is de dag dat ons meisje een aantal weken te vroeg ter wereld kwam, maar wat doet ze het goed! Nu vijf jaar later is het net als bij haar geboorte (ondanks een aantal weekjes te vroeg een normaal geboorte gewicht) een flinke tante. De gynaecoloog noemde haar al een eigenwijze draak tijdens de zwangerschap…. en zelfs dat is niet veranderd! 

Gefeliciteerd lieve, eigenwijze dame! Eindelijk ben je vijf jaar oud…. EINDELIJK!

Het heeft je de laatste tijd behoorlijk bezig gehouden, je verjaardag. Wie ga je uitnodigen en hoeveel kindjes mogen er komen? Hoeveel nachtjes slapen en mam, mogen de broertjes, zusjes, papa’s en mama’s ook blijven op mijn feestje? Nu is het echt zover, je bent jarig!!

Vandaag vieren we ons eigen kleine feestje en ga je naar kinderfeestjes van je vriendinnetjes… morgen is het jou dag, dan gaan we de hele dag feest vieren! Eerst je kinderfeestje daarna het grote mensen feestje!

Wie en hoe ben je op dit moment in je leventje? Eigenwijs, kan flink mopperen en je zus plagen, ben je Oost-Indisch doof, een leugentje om bestwil heb je geen problemen mee, eet je maar matig, maar snoep je erg graag, groei je bijna je “grote” zus voorbij in lengte en zijn je voeten al groter als die van haar, vind je dingen spannend, begin je, je eigen weg te vinden en doe je het goed op school. Ik gok…. een echte vijf jarige!

 

Op beide foto’s zie je links de voetjes van onze jongste, rechts die van grote zus!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge