Vilten figuurtjes in kerstkleurtjes, de juiste kerstversiering!Wat doe je als je zo vlak voor de kerst behoefte hebt om eens iets anders te doen en je wordt geïnspireerd door andere creatievelingen die op het web actief zijn?? Nou dan ga je ook aan de slag met vilt in kerstkleurtjes en krijg je superleuke en best unieke kerstversiering. Makkelijk te maken, ziet er gezellig uit en kan jaren mee gaan!

Hartjes van goud… euh…

De hartjes in de vaasjes zijn groen, rood en wit, in het voorjaar komen daar roze en paars bij. De kerstversiering voor het raam bij de deur zijn inmiddels opgeruimd. Ze zijn bij de kerstspullen in de doos gegaan en richting kelder verhuisd, volgend jaar mogen ze er weer uit.
Voor het voorjaar ga ik nog iets nieuws maken met eendjes en blaadjes of zo, nog even over nadenken! Net als de thema schaal veranderd dit mee met het seizoen!
Kerstversiering in de maakKerstversiering ook geschikt voor het voorjaar!
De hangers die bij de deur naar de woonkamer hangen, ze zijn supergoed gelukt en kunnen jaren mee gaan! Wij zijn er blij met deze kerstversiering met koek mannetjes, hartjes en sterren!
 
Nu ben ik weer even iets anders aan het doen, daarna ga ik aan de slag met leuke versieringen voor het voorjaar!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge