Onze meiden hebben totaal verschillend haar, de jongste heeft haar dat super steil is. De oudste heeft slag en had ooit een hele bos met krullen. Nu het langer wordt zijn de krullen wat weg aan het zakken, maar ze zijn er wel! Elke ochtend vraag ik wat ze met hun haar willen, momenteel is een hoge staart (zoals ik hem zelf in de jaren 80 had) populair bij de dames. Maar soms, soms mag ik lekker vlechten!

Een vier strengen vlecht, waarbij één van de strengen een lint is. Keer op keer blijf ik deze vlecht mooi vinden en eerlijk is eerlijk het kan misschien wat netter. De dames gingen weer trots en blij naar school, vaak vertellen ze dan ook dat ze complimentjes hebben gehad van klasgenootjes of de juf.

Het leukste vond ik één van de laatste keren het afgelopen schooljaar bij het luizenpluizen. Om de haren goed te kunnen controleren halen we de haren altijd los, toen ik dat had gedaan vroeg een klein kleuter meisje…. kan je mijn haar ook zo mooi doen, je doet het wel altijd bij je eigen kindje. Uiteraard heb ik dit meisje een vlecht in haar haren gedaan, toch een lief en misschien wel één van de mooiste complimentjes!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge