Met grote regelmaat paste ik mijn profielfoto’s aan op de diverse sociale media, vaak met de koppies van de meiden erop. Een dik jaar geleden besloot ik anders, ik ga foto’s van de meiden gebruiken…. maar dan wel foto’s met hun voeten!

De reacties van mensen zijn leuk, het begint mensen op te vallen… hé zijn dat de voeten van de meiden en welke voeten horen bij welke dochter? Nou ja, eigenlijk complete onzin, maar toch leuk dat mensen het herkennen en zien als er weer eens een nieuwe foto voorbij komt! De laatste wisseling begin juni is niet onopgemerkt gebleven!

De eerste foto is van zomer 2014, de middelste winter 2014/2015 en de onderste in juni 2015!

Voeten foto

Springende voeten foto

Voeten foto

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge