Elke keer weer probeer ik de voeten van de kinderen op een leuke manier op de foto te krijgen, mijn favoriet is toch wel het springen op het strand en in de zee… spetters, de schaduw en de weerkaatsing in het water! Er zit vaak maar één of misschien twee foto’s tussen die vervolgens goed genoeg zijn.

Onlangs vroeg iemand me hoe ik het voor elkaar kreeg, nou gewoon héél vele foto’s maken en de meisjes laten springen. In de hoop dat er dan eentje bij zit die goed genoeg is. Ik maakte tijdens onze vakantie op het strand van Petten een hele serie foto’s van het nieuwe strand, maar ook van de meisjes.

Ik had in totaal 34 foto’s en er zaten twee foto’s bij die door de keuring heen zijn gekomen, hieronder een aantal van die foto’s zoals ik ze achter elkaar genomen heb.

Uiteindelijk is dit mijn keuze voor juli 2015 geworden. Helaas niet perfect had niets anders bij me als mijn mobiele telefoon, de kwaliteit is dan gewoon echt slechter als een spiegelreflex of een wat luxere compact camera (tenminste dat vind ik).

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge