Er zullen vast al meer mensen zich hiermee bezig hebben gehouden, toch ga ik het ook nog eens doen. Afgelopen carnaval stond ik naar een optocht te kijken, ik verbaasde me over de kleding die jonge kinderen aan hebben. Met name de kleding van en voor meisjes, was best verbazend… korter dan kort. Vorige week liep ik in het centrum en was ik erg verbaasd over een jong meisje dat ik zag lopen.

Echt snel ben ik niet verbaasd over de kledingkeuze voor kinderen, maar als ik naveltruitjes (zonder hemdje bijvoorbeeld eronder) zie bij een kleuter. Of een in mijn ogen te kort, te strak rokje en hakjes bij een zevenjarige blijft me toch verbazen.

Toen ik onlangs op eBay wat aan het opzoeken was zag ik onderstaande plaatjes, ik zou niet voor dergelijke kleding kiezen. Iedereen heeft natuurlijk een grens van het kan wel of niet, maar sleehakken, kant en behoorlijk kort rokje zoals onderstaande krijgen mijn meiden niet aan.

Een iets te kort jurkje of rokje… daar moet een legging onder, ‘sexy’ kant of hakken? Als ze een (heel) aantal jaren ouder zijn, nu nog even niet!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Korte rokjes zijn geen probleem, behalve voor die van mij want duikt continue in de split. Maar hoe het hier is aangekleed vind ik vreselijk. Shoppen voor de oudste is een constant nee nee nee… leren hotpants, push up bhs en strakke rokjes komen er hier niet in dus. Ze is 8!

  2. Korte rokjes vind ik geen probleem, maar die outfits op die foto's? Ze kan niet eens op de hakjes staan. Daarnaast moet ze gewoon kind zijn. Ik ken dit meisje trouwens van Vine, haar moeder verdient zo geld door haar als ze weer iets van mascara opdoet en dat filmt. 🙁

  3. Los van tfeit dat (slee)hakjes not done zijn voor een kleuter / jong kind, is het ook nog eens enorm slecht voor een kind in de groei om dergelijk schoeisel te kopen. Een kleuter heeft een stevige schoen nodig met voldoende steun!

  4. @ Judith, hier ook een meisje van acht, maar gelukkig nog een hele kleine maat (116) waardoor dat soort kleding voor haar nog niet van toepassing is… maar inderdaad!

    @ Nikita, hakjes, korte rokjes niets voor jonge meisjes voor mijn idee… ook dit jonge meisje moet je dat niet aan willen doen op deze manier 😉

    @ Ester, klopt het is meer als slecht… onze dames krijgen altijd goede, stevige schoenen is gewoon belangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge