Met kerst heb ik vaasjes gevuld met rood-wit-groen kleurige vilten figuurtjes… die zaten er nog altijd in, kennelijk ben ik niet zo goed in het bijhouden van dat soort dingen. Maar goed nu zitten er dus nieuwe, felle, vrolijke kleurtjes in de vaasjes!
Ook de raamhangers zijn nu gemaakt in ditzelfde thema, gelukkig heb ik de kersthangers er niet laten hangen al die tijd 😉 Voor de klas van onze dochter heb ik dezelfde gemaakt, waren ze ook weer blij mee.
Destijds opperde ik ook dat ik zoiets zou maken als give away, maar ik kom er denk ik niet op tijd aan toe om het af te hebben… maar mocht ik een keer wat leuks bedenken en maken dan zijn jullie de eerste die het lezen als het om een give away gaat!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge