Vreemde gewoonte - getallenVorig jaar schreef ik al eens over mijn ‘vreemde gewoonte’ dat ik foto’s maak van parkeerkaartjes! Inmiddels ben ik een actief gebruiker van Yellowbrick en hoef ik geen uiterste tijd meer te onthouden, maar ik heb nog een vreemde gewoonte of ‘tic’!

Volgens mij heeft ieder mens wel een vreemde of niet gebruikelijk tic of gewoonte, zo ook ik! En denk dat ik er wel meer heb als ik er goed over na zou denken.

Getallen, gelijk of mooi

Bedragen mogen ook mooi zijn! Vreemde gewoonteGetallen is al zo lang ik me kan herinneren een ‘dingetje’, als ik tank vind ik het fijn om een ‘mooi’ getal op het bedrag te hebben gestaan. En dan heb ik het niet over de prijs van iets, maar over oplopende nummers, gelijke cijfers, ronde bedragen of een mooie reeks/serie. Daar word ik blij van, stom genoeg!

Een mooie datum, in mijn ogen mooi als die dus wat gelijke cijfers heeft of oplopen, alleen even of oneven nummers bevatten zoals 02.02.2002 of 20.12.2012!

Klok

Erg vaak kijk ik precies op de klok als het bijvoorbeeld 10.10 uur is of 23.23 uur en laatst 2.22 uur, zomaar uit het niets was ik klaar wakker. Op mijn werk is het de laatste tijd bijna standaard dat ik 13.13 uur voorbij zie komen.

Tanken met mijn vreemde gewoonte

Vreemde gewoonte - getallen bij Tanken!Met het tanken bijvoorbeeld, ik probeer het te betalen bedrag vaak ‘mooi’ te hebben en het lukt me best vaak! Het is gewoon dat ik het fijn en leuk vindt als het lukt, als het niet lukt ook prima, maar hé ik kan het toch proberen?

Heb jij een vreemde gewoonte? Of herken je ook die tijden op de klok die je elke keer weer ziet? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge