Normaal kom je af en toe in het centrum, laten we zeggen het betaald parkeren gebied. Rond de verjaardag van onze dochter ben ik er vaak geweest, de bonnetjes spreken voor zich. Je zal je afvragen, waarom maakt ze in hemelsnaam foto’s van de parkeerkaartjes?

Deze foto’s kwam ik van de week tegen op mijn mobiele telefoon, ik moest er zelf om lachen. Wat ben ik ook een doos zo nu en dan. De reden dat ik een foto maak van het kaartje is dat mijn geheugen me op dit vlak wat in de steek laat.

Parkeerbonnetjes

Loop ik in een winkel en dan word ik wat onrustig, de vraag ‘verloopt mijn kaartje nog niet?’ schiet door mijn hoofd. Eerder liep ik terug naar de auto, maar nu maak ik een foto en hoef ik alleen maar terug te kijken in mijn telefoon.

In de meeste gevallen parkeer ik op de parkeerplaats waar je achteraf kan betalen, maar soms ben ik ook gewoon te lui en kies ik voor de parkeerplaats dichter bij de locatie waar ik moet zijn.

Heb jij ook zo’n ‘handigheidje’ of vreemde gewoonte ontwikkeld?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge