Op Facebook werd er nogal veel gesproken over Fenna garen…
Een (hele) korte zoektocht gaf duidelijkheid, een mooi, erg betaalbaar acryl garen met een mooi verloop!
 
Het resultaat…. een aantal keren heen en weer naar de Wibra, waar ze het spul verkopen.
Telkens greep ik mis, tot een attente verkoopster voor mij een aantal bolletjes wilde wegleggen!

Eindelijk had ik het…. toen ging ik aan de haak een flinke klus, er gingen meer bollen in als ik had kunnen bemachtigen… wederom trof ik een attente dame, dit keer op Facebook waarvan ik voor verzendkosten de nog benodigde bollen van mocht hebben.

De omslag doek is heerlijk ruim met haar 2.50m breed, en zo heerlijk!! Begin November was deze af!

Het gevolg… veel vrienden, familie en bekende die ook zo iets wilde hebben, het gevolg is zo nu en dan hier op de site wel te vinden 😉 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge