Genieten.. ik kan genieten van een heerlijke kop koffie!Waar kan ik nu eigenlijk van genieten? Dingen, gebeurtenissen, momenten, eten of drinken… er is altijd wel iets waar ik echt van kan genieten! Maar het zijn wel veel uitlopende ‘dingen’ zoals je misschien wel eens in mijn blije blogjes voorbij hebt zien komen.

Nu concreet, waar kan ik van genieten? Ik zet puntjes die op dit moment in mij opkomen op een rijtje:

♥  Verse boeren yoghurt met wat aanmaak.
♥  Als de kinderen heerlijk samen spelen.
♥  Alle kleding gewassen en gestreken weer in de kast ligt.
♥  Een heerlijke warme douche.
♥  Tot s’avonds laat buiten zitten als het lekker weer is.
♥  Zomerfruit, heerlijk met wat Griekse yoghurt!
♥  Als de weegschaal een daling laat zien.
♥  Ik ‘zomaar’ vrij neem om het vrij zijn, dus zonder reden.
♥  Het opkrabbelen van onze dochter.
♥  Die verraste bekkies als we een ijsje bij de Italiaan gaan halen.
♥  Wanneer er nieuwe stofjes binnenkomen
♥  Iets perfect af kunnen maken!
♥  Een heerlijke kop koffie met warme melk.
♥  Pakketjes uitpakken… ook al weet ik wat er in zit…
♥  Iets kunnen betekenen voor andere.
♥  Mijn werk (goed en) op tijd afronden.
♥  Geen tijdsdruk en zien hoe het loopt!
♥  Als alles gemoedelijk verloopt.
♥  Complimentjes!
♥  De blijdschap die ik zie als de meiden doen wat ze leuk vinden.
♥  Lezen op blogjes, in tijdschriften of boeken.

Waar kan jij van genieten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge