Wally gevonden!Onze jongste dochter gaat eigenlijk altijd mee als we voor de oudste ergens heen moeten en dat is best vaak. We zitten nog wel eens samen in een wachtkamer en soms ontdek ik dan dingen van mijn dochter die ik nog niet wist!

Een pagina uit het boek Waar is WallyHelemaal in Waar is Wally!

In eens zat ze helemaal verzonken in een boek, toen ik haar vroeg wat ze voor een boek had riep ze erg enthousiast, Waar is Wally mam! Toen ik haar vroeg wat het was had ze geen tijd om het uit te leggen. Mam, even niet was dan ook haar reactie….

Aangezien deze mama nogal nieuwsgierig is aangelegd, vooral als kleuter dochter in eens helemaal ‘in’ een boek zit. Dus keek ik met haar mee, na een minuut of tien had mevrouw tijd om me wat meer te vertellen.

Moeilijk… het zoeken naar Wally mam!

Het is echt niet moeilijk hoor mam, maar wel lastig! Ja, schat maar wat is de bedoeling dan? Nou je moet Wally vinden, snap je toch wel? Euh, ja meis, maar hoe ziet Wally eruit? Nou dat weet je toch wel mam? Nee schat… ze draait het boek om en wijst op de kaft, dat is nu Wally!

Ze bladert wat door het boek en wijst me een aantal keren Wally aan, kijk mam, er staat héél veel op zo’n stuk van het boek… en ik moet dan Wally zoeken met zo’n raar mutsje Detail foto van een pagina uit het boek Waar is Wallyop.

Samen hebben we Wally gezocht op een aantal pagina’s en gevonden! Ze vond het prachtig, ik wist werkelijk niet dat ze het boek zo leuk vind!

De volgende ochtend op school liet ze mij en haar zus zien dat ze op school allemaal verschillende boeken met Wally hadden. Aha, weer iets geleerd over mijn dochter! She loves Wally ;)!

Boeken kopen…

We dachten we kopen een boek, maar bleek iets lastiger als verwacht! Uiteindelijk hebben we op marktplaats wat boeken gevonden, helaas liet de verkoper nogal op zich wachten maar we hebben inmiddels een aantal Waar is Wally boeken en wat zijn ze leuk!!
Ken jij de Waar is Wally boeken? Nee? Mijn advies… kijk er eens naar! 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge