Tea Topic - Waar kijk je als eerst naar bij een man vrouwVolgens mij was dit zo’n beetje het eerste theezakje dat ik opende met een vraag. Nee, laat ik het beter zeggen… dat het me opviel dat er een vraag op stond! Deze vraag staat dus al heel lang in mijn lijstje klaar, nu ga ik hem eindelijk beantwoorden! Waar kijk ik het eerste naar? Ik ga je het vertellen, ik kijk wel maar verder…

De Tea Topic vraag luidt: “Waar kijk je als eerste naar bij een man/vrouw?”

Tea Topic: Waar kijk je als eerste naar bij een man/vrouw?

Als ik een nieuw persoon ontmoet, of dat nu een man of een vrouw is kijk ik hem of haar altijd eerst goed aan. Dus het eerste waar ik naar kijk zijn de ogen, ik probeer aan de hand van wat ik zie in te schatten wie ik voor me heb.

Van die ‘eerste indruk’ krijg ik vaak wel een idee van hoe iemand is en of ik hem of haar vertrouw. Dit stukje is voor mij altijd vrij belangrijk tijdens een ontmoeting, het zegt mij veel over de persoon.

Gevoel speelt hier ook erg in mee, gelukkig klopt het vaak wel en sluit het aan bij de werkelijkheid, al moet ik wel bekennen ik ga wel eens de mist in en dan blijkt iemand niet zo ‘vriendelijk’ te zijn als dat ik hem of haar in heb geschat.

Wat als je verder kijkt?

Pas daarna kijk ik verder… mits ik uiteraard gezellig met een vriendin op een terrasje zit dan kijk ik voor naar mooie mensen die voorbij lopen! Met een voorkeur voor mannen…

Maar waar ik verder naar kijk is het uiterlijk, een verzorgd uiterlijk en kleding doet ook een hoop. Ondanks dat ik zelf niet de dunste ben kijk ik toch altijd naar de bouw en het postuur, ik ben geen fan van grote buiken zeg maar. Je mag wat wensen en eisen hebben toch? En als je op een terrasje naar rondlopende mensen kijkt mag je van alles denken wat mij betreft, zolang het daar maar bij blijft 😉

Wat ik verschrikkelijk vind…

Afgelopen najaar waren wij in Portugal, wat je daar veel zag waren dames die te groot waren voor hun kleding. Overal kwam wel iets uit, een stuk bil uit een broek(je), lovehandles onder een hemdje of shit vandaan of borsten die eigenlijk wat te strak in een shirtje zaten zodat de print helemaal uitgerekt was.

Zowel mijn man als ik hebben er wel om moeten lachen. Zelfs de kinderen hadden het er steeds over, ook hen was het opgevallen. Ja ook daar kijk ik na, het is zo fout om (veel) te kleine kleding aan te trekken. Ik als ‘minder slank’ persoon mag dat wel zeggen denk ik, kies de kleding uit in de juiste maat.

Goed… ik ben weer afgeweken van de vraag, maar als ik eenmaal aan het schrijven ben dan gaat het maar door zo nu en dan!

Waar kijk jij als eerste naar bij een man of vrouw? Ik ben benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge