Waarom begin je een blog… wat beweegt iemand om (opnieuw) te starten?
 

Tussen 2004 een 2013 heb ik een blog bijgehouden over onze kinderwens, de lange weg naar de zwangerschap, de geboorte van onze kinderen en allerlei zaken die betrekking hadden op ons privé leven.

Echter op een gegeven moment wilde ik meer privacy voor onze kinderen, niet zomaar meer foto’s op internet en geen uitgebreide verhalen en foto’s meer over ons gezinsleven. Een aantal maanden geleden haalde ik de blog van internet en inmiddels zijn er nog maar weinig foto’s en privé informatie te vinden.

Dus eigenlijk wat ik wilde…. maar ergens blijft het kriebelen om te schrijven….
Vandaar een nieuw begin op deze blog!

Verwacht niet elke week een stukje, soms misschien meerdere per week, soms twee weken niet, alles kan en mag!

Nathalie

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge